Sundbybergs Torg 1J, Vån 11

Centrala Sundbyberg/Signalfabriken / Sundbyberg kommun
5 550 000 kr
  • 3 Rum
  • 84 kvm

Fantastisk 3:a i attraktiva Signalfabriken på våning 11!

- Fri sikt
- Vån 11
- Ingen insyn
- Närhet till kommunikationer och service
- Attraktiv förening

Välkomna till denna fantastiska bostad belägen i Signalfabriken. Det här är ett perfekt hem för dig som ställer höga krav på ett lugnt och tyst boende och samtidigt vill ha direkt närhet till fart och fläkt, service och kommunikationer. Här bor du endast 10 minuter från Stockholm city med T-bana eller pendeltåg som ligger bara några 100 meter från porten! Planlösningen är mycket trevlig med stort vardagsrum som leder in till köket med gott om plats för matbord. Två stora sovrum finns med flertalet fönster där det ryms större säng samt ytterligare möblering. Från vardagsrummet nås en stor härlig inglasad balkong som kan användas året om. Som medlem har man även tillgång till en mycket stor gemensam takterrass i B porten! Här kan njutas av panoramautsikt över Sundbyberg samt sol hela dagen.

Här bor du i ett modernt boende med alla bekvämligheter man ska begära av sin bostad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och en stor klädkammare. Ett genomtänkt boende där inget saknas.

Signalfabriken är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger och människor. SATS-träningscenter, apotek, bibliotek, Pinchos, Lindex, Phils Burger och the Public är bland annat det som erbjuds.

Här bor du ett stenkast från utmärkta kommunikationer som pendeltåg som tar dig in till Stockholm central på 10 min, tunnelbana, bussar och även tvärbanan.

Sundbyberg har flera gröna oaser att erbjuda. Tornparken med dess ogenerade läge med restaurang i Vattentornet, Marabouparken med ett trädgårdscafé på sommaren och nyupprustade Tuvanparken. Fin promenad och joggingstråk finns runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön med grönskande omgivning.

Varmt välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

84 kvm

Avgift:

4 931 kr

Slutbud:

5 550 000 kr (66 071 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter