Sundbybergs torg 1D

Centrala Sundbyberg/Signalfabriken / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

Pampig bostad mitt i Sundbybergs stadskärna endast tio minuter från stan!

Välkommen till en av Sundbybergs finaste lägenheter känd från tv succén Bonusfamiljen! Denna unika bostad med industrikänsla erbjuder en generös takhöjd som högst på 3,85m och höga vackra panoramafönster i sydvästläge med spröjs som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det stilrena välutrustade köket skapar en naturlig sällskapsyta för familj och vänner att umgås på. Utöver detta erbjuder lägenheten 2 stora sovrum med gott om förvaring och har ett lugnt läge mot gården. Ena sovrummet har utgång till en härlig balkong mot gården. Badrummet är helkaklat och fräscht med kombinerad tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk.

Fastigheten är från 1937 men gjordes om 2013 och här får Ni det bästa av två världar, charmen från den gamla fabriksdelen och alla praktiska fördelar som nyproduktion erbjuder! Vare sig du har en bonusfamilj eller är ett par eller singel kommer du garanterat trivas i denna pärla.

Signalfabriken har Sundbybergs mest eftertraktade läge från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Men glöm city här finns allt inom ett stenkast precis som i Innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten (promenera in gör du längs hamngatan till kungsholmen) samt grönområden. Kollektivtraffiken är svårslagen med t-bana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss precis utanför bostaden. Här bor du mitt i Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, phil´s burger florist och mycket mycket mer. Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Varmt välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

98 kvm

Avgift:

5 679 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sundbybergs torg 1D, Centrala Sundbyberg/Signalfabriken.

HitCounter