Holbergsgatan 146

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 250 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm

Mycket ljus och trevlig trea med bara grönska utanför fönstren. Obelånad förening.

Nu kan jag visa er denna mycket ljusa och trevliga trea med massor av potential. Högt fritt läge med grönskande parkytor på både sidor om lägenheten. Med mycket trevlig utsikt och noll insyn som följd. Underbart vardagsrum med ett vackert burspråk och stavparkett, originalkök i klassisk 50-talsstil samt ett stambytt badrum. Dessutom två rymliga sovrum med en storklädkammare mellan dessa. Öppnar ni sedan upp mellan kök och vardagsrum så har ni en svårslagen planlösning. Brommas bästa och mest välskötta förening. Inga lån och ett stort antal hyresrätter kvar. Hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Blackeberg är nämligen framtiden. Men hjärtligt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 831 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (47 101 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter