Restalundsvägen 16E

Centralt / Örebro kommun
  • 3 Rum
  • 88 kvm

Väplanerad och nyproducerad lägenhet på fjärde våningen med stor balkong i soligt läge.

Välkommen till en fantastisk 3:a på Restalundsvägen med genomgående vita väggar, parkettgolv och fina materialval. Här bor du på fjärde våningen med en stor balkong i fritt och soligt läge. Lägenheten har stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljus i hela bostaden.

Hall med mörkt klinkergolv och plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i form av hatthylla samt en garderob. Hallen leder vidare in i det öppna och ljusa vardagsrummet med ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp. Härifrån når man bostadens härliga balkong som har soligt läge och rymmer utemöbler, här finns ett mindre förråd. Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplatsen och köket som har vita släta köksluckor och en mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför. Rymligt och stilrent badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkyta ovanför. Sovrummen är i bra storlek och har inbyggd förvaring i form av klädkammare respektive garderob med skjutdörrar.

Här bor man med ett populärt och centralt läge med absolut närhet till det mesta. Gångavstånd till city med stort utbud av restauranger, shopping, nöjen. I närområdet finns även mataffärer och Behrnarena med fotboll, hockey och bandy. Promenadavstånd till vackra Stadsparken och endast ca 2,5 kilometer till Örebro Universitet.

Varmt välkommen på visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 643 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter