Lussekattsvägen 14

Farsta Sköndal / Stockholm kommun
6 670 000 kr
  • 6 rum
  • 150 + 62 kvm

Utsikt mot skogen - Välskött trädgård -Totalt 212 kvm

Friköpt tomt - Indragen fiber -Totalt 212 kvm stort hus - 5 sovrum - Möjlighet att inreda vinden
LITE OM LÄGET OCH TOMTEN
På Lussekattsvägen 14 erbjuds en villa i mycket bra skick med många sovrum, vilket gör den idealisk för barnfamiljen. Till fastigheten hör en lättskött tomt med plana gräsytor som är perfekta för lekar och spel under alla årstider. Det finns garage och plats för bil. I Sköndals centrum finns restaurang, bibliotek, bank, matbutik mm. Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

FÖR BARNEN:
I Sköndal med omnejd finns det fler idrottsföreningar för barn:
Sjöscouter: slsk.scout.se
Fotboll: http://www.skondalsik.se
Handboll: http://www.gtsoder.se
Ishockey: idrottonline.se/FoCFarsta-Ishockey
Innebandy: idrottonline.se/SkondalsIK-Innebandy

OMRÅDET
Området är ett levande barnfamiljsområde. Lugna gator ringlar runt villaområdet och Sköndals lummiga skogspartier väntar runt varje husknut. På två hjul når ni Drevvikens många badplatser, till exempel Hökarängens badbrygga ca 3 minuter bort. Flatens vackra strövområden och promenadstråk väntar knappt 10 minuter österut.

Sköndal ligger i Stockholms Stad ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen. De flesta har kort promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, fiske samt plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I området finns vackra naturområden i Orhem och kring Flaten vilket är en stor tillgång för de boende.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är bra med bussar mellan Farsta Strand och Skarpnäck via pendeltågsstationen i Farsta samt Farsta Centrum (181), Sköndal till bla tunnelbanestationen i Hökarängen, direktbuss till Centralen (188) och (182) som går till och från Gullmarsplan. Från Tyresövägen går det rusningsbussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan.

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

6 rum

Boarea:

150 kvm

Biarea:

62 kvm

Tomtarea:

491 kvm

Slutbud:

6 670 000 kr (44 467 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 31 462 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

08-400 29 603 · 0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

HitCounter