Kungssätravägen 8

Sätra / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Balkong - 300 meter till tunnelbana - Stilfull bostad - Vita nymålade väggar

- Helkaklat badrum med regndusch
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Massor med förvaring i garderober
- Modernt golv & vita målade väggar
- Stilrent kök med full maskinpark
- Balkong med eftermiddagssol
- Internet och tv-paket ingår i avgiften
- 300 meter till Tunnelbana
- Endast 15 minuter med bil till city
- Hiss, tvättstuga & källarförråd

Varmt välkommen till denna moderna och smakfulla lägenhet. Denna lägenhet har renoverats under 2014 och håller i dagsläget en mycket hög standard. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Disponeringen av bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, stor balkong, sovrum med plats för dubbelsäng och massa garderober, badrum med regndusch. Interiören utgörs av ett stilfullt kök med full maskinpark. Nuvarande ägare disponerar källarförråd på cirka 4 kvm. Stabil och välskött Brf. 11 st hyreslägenheter i föreningen vilket är ett framtida kapital. Samtliga väggar vitmålade 2017. I avgiften ingår värme, vatten, internet samt tv-paket

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs- och grusplaner.

Välkommen till ditt nya hem.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 904 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (40 351 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter