Heimdalsvägen 4

Täby Kyrkby / Täby kommun
9 900 000 kr
  • 6 rum
  • 120 kvm
Anmäl intresse

Elegant jugendvilla med parkliknande tomt

Titta! Ser ni tornet som reser sig upp mot himlen – är det en prinsessa som bor där? Likt ett förtjusande sagoslott gestaltar sig denna pampiga villa i tydlig Jugend-stil. Villan har renoverats kontinuerligt de senaste 10 åren - med stor respekt och varsamt omhändertagande av dess anrika atmosfär och tidsenliga känsla. Här fröjdas ni över ett hem med äldre charm, där arkitektur och detaljer från förra sekelskiftet harmoniserar med nutida komfort och design.

Tomter som denna är mycket sällsynta att finna idag, speciellt i Stockholmsområdet. Njut av 2320 helt insynsskyddade kvadratmetrar originaltomt i bästa sydvästläge. Omnejderna utgörs av ett trivsamt villaområde med oregelbundna villagator, olika hustyper och grannar i varierande åldrar. Fridfullt, gemytligt och naturnära – endast 20 minuters bilfärd från centrala Stockholm.

Er nya adress är naturskönt belägen bland böljande landskap och historiska sevärdheter. Gatunamnen i närområdena skvallrar om Täby kyrkbys vikingahistoria och omkring Vallentunasjön och Skåvsjöholm går det att hitta runstenar. Lockar ändå storstadspulsen nås Kragstalund station med en kvarts promenad, varifrån Roslagsbanan tar er in till Östra Station på 29 minuter.

Michaela Holmström - Mäklare Täby

Storlek:

6 rum

Boarea:

120 kvm

Tomtarea:

2325 kvm

Pris:

(82 500 kr/kvm) 9 900 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Heimdalsvägen 4, Täby Kyrkby.

HitCounter