Sigtunagatan 11, BV

Vasastan / Stockholm kommun
7 800 000 kr
  • 3 rum
  • 85 kvm

Exklusivt boende i toppskick invid Vasaparken - möjlig 4:a - takhöjd över 3,3m - fastighet från 1901

Välkommen till de anrika kvarteren i hjärtat av Vasastan. På attraktiva Sigtunagatan finner ni denna unika och exklusiva lägenhet i fastighet Anno 1901. Här möts ni av moderna materialval i en kombination med de fantastiska sekelskiftesattributen såsom golvsocklar, vita snickerier, takrosett, speglade pardörrar, bågformade och speglade fönster och vackra stuckaturer. De spatiösa rummen i samspråk med den pampiga takhöjden på ca 3,3 meter är unikt i sitt slag och inger en hänförande våningskänsla åt lägenheten.
Lägenhetens 85 kvadratmeter är fördelade på en genomgående planlösning om 3 rok som med enkelhet kan göras om till en 4:a. Lägenhetens mest unika attribut är sällskapsrummet vilket ligger i en härlig öppenhet med köket. Dessa rum är lägenhetens hjärta och absoluta mittpunkt vars stora ytor bjuder in för umgänge.

Detta är ett unikt boende som erbjuder allt ni kan önska, en lägenhet som bör upplevas på plats för att komma till sin absoluta rätt.

I kvarteren kring lägenheten finns allt ni kan önska i form av restauranger, caféer, systembolag, matvarubutiker, apotek, träningshallar, butiker och mycket mer.

Strosar ni ner längst Sigtunagatan möter ni mysiga Vasaparken med stora gräsytor, fotbollsplan och spolad skridskobana under vinterhalvåret. Under sommarhalvåret kan ni här njuta av en kaffe i solen på ett av de flertalet pittoreska caféerna, gå på konstmuseum eller äta middag på restaurangen i parken eller någon av alla de andra välkända restaurangerna längst med Odengatan mitt emot Vasaparken. En kort promenad bort finner ni anrika Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen hela vägen bort mot Solna och omtalade Pampas Marina eller Kungsholmen. Sist med inte minst finns Hagaparken, ca 15 minuters promenad bort för promenader längst med Brunnsviken och motionsspår, kanotpaddling och tennisbanor.

I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Varmt välkomna på visning!

Michel Kara - Mäklare Vasastan

Storlek:

3 rum

Boarea:

85 kvm

Avgift:

4 437 kr

Budgivning pågår

Bilder

Planritning

HitCounter