Finnboda Varvsväg 12A

Spektakulär tvåa med New-York känsla och sjöglimt!

Såld Finnboda Hamn Nacka kommun

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet i två plan med New York-känsla och sjöglimt i attraktiva i Finnboda Hamn. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten och från vardagsrummet ser man även en del av inloppet till Slussen. Rummet präglas även av dess läckra industri-fönsterpartier och en otrolig takhöjd på närmare 5 meter. En unik och spektakulär planlösning med kök, vardagsrum och badrum på nedervåningen och ovanvåningen med ett stort sovrum samt garderober. Fullt möjligt att bygga ut ovanvåningen om man vill skapa ytterligare ett rum. Genomgåendes i lägenheten är den höga standarden med stilrena och exklusiva materialval. Till lägenheten hör även en härlig uteplats mot gården om ca 5 kvm där gott om plats finns för trädgårdsmöbler och växter för den som önskar, högt och härligt läge.

Fastigheten som lägenheten ligger i, har tidigare varit en gammal svetshall under tiden då hela området var varvsindustri under 1900-talet. Fastigheten har även varit en nattklubb vid namn Docklands mellan 1995 till 2002. Under 2015 har fastigheten byggts om till toppmoderna och unika lägenheter.

Med ett perfekt läge beläget mellan City och Nacka har du allt du kan önska dig inom ett par minuters tur med bil, det går även utmärkt att ta cykeln eller gå utan problem. Goda kommunikationer finns i form av buss samt tåg som tar dig till såväl Slussen som Nacka på ca 5-7 minuter samt via båt nere vid hamnen som tar dig till Nybroplan på ca 20 minuter. Nere vid vattnet finns det ett mysigt fik och restaurangen Docklands, som erbjuder en oslagbar utsikt under måltiden. Ett stenkast från entrén finner man även en Ica Nära matbutik. Gillar man shopping så finns det gott om detta samt mysiga restauranger och fik i Sickla köpkvarter, Nacka Forum eller på Södermalm som alla ligger inom 5-10 minuter från lägenheten. Bron som binder ihop Nacka med Kvarnholmen/Finnboda är nu färdigställd vilket möjliggör att man kan ta sig till och från Nacka utan att passera Danvikstull.

Allt som allt en fantastiskt häftig lägenhet i ett attraktivt område. Oavsett om man söker innerstadspuls eller lugnet nära naturen så är läget optimalt med närhet till allt detta och mycket mer.
Välkommen på visning!

Slutpris 3 800 000 kr
Pris / kvm 66 667 kr
Boarea 57 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 100 kr
Mäklare Södermalm/Katarina/Sofia

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här