Veterinärvägen 26

Täby Visinge / Täby kommun
8 350 000 kr
  • 6 Rum
  • 145 kvm

TOPPFRÄSCHT - BYGGÅR 2015/2016 - HÖGT LÄGE - INSYNSSKYDDAD TOMT

Nu ges möjligheten att förvärva detta underbara hus beläget i idylliska och trivsamma Visinge. Här erbjuds de allra bästa förutsättningar för att hela familjen skall stormtrivas och känna sig som hemma!

Varmt välkomna till detta underbara hus om 145 kvm med byggår 2015/2016. Husets vita liggande träpanel tillsammans med det röda tegelpannorna som klär taket och de stora fönstren med spröjs ger ett charmigt utvändigt utseende. Tomten om dryga 800 kvm har ett högt läge längst in på en återvändsgata vilket ger både ett lugnt och insynsskyddat läge med vacker utsikt.

Huset håller mycket hög standard och har genomgående moderna ljusa materialval. Detta är ett väldigt välplanerat boende med fyra rejäla sovrum, ett stort badrum med badkar samt ett trevligt allrum för umgänge på övervåningen. Entréplanet erbjuder härliga sociala ytor med ett väl tilltaget kök med köksö, öppen planlösning till det underbara vardagsrummet som är rejält i storlek och har ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot husets baksida. Här finns gott om plats för stort matbord för hela middagssällskapet samt möblering av soffa med bord samt annan trivselmöblering. Vackra pardörrar leder en ut till den skyddade altanen på baksidan som ger plats för rejäla utemöbler och har en vacker utsikt med sitt höga läge i området. I anslutning till entrén ligger det andra badrummet samt tvättstugan med anslutande groventré.

För den som har behov/önskemål om ett ytterligare rum så finns möjlighet att dela av det generösa vardagsrummet på entréplan.

En trädäckad altan på husets baksida och ena kortsida ger plats för flera sittgrupper. En isolerad bod/förrådutrymme på 15 kvm med indragen el på tomten ger extra god förvaring. Tomten erbjuder även en plan gräsyta på baksidan.

Kort sammanfattat finner ni här ett boende som är otroligt bra planerat med genomgående ljusa och fina materialval. Ett sällsynt läge längst in på återvändsgata med ett högt och insynsskyddat läge med vacker utsikt. Här har man allt som behövs och lite mer därtill.

Området erbjuder bra förskolor/skolor, däribland: Visningelunds förskola (Travarevägen 21) Marielunds förskola, (Getvägen 22) Brinkskolan F-6 Vallatorpsskolan (F-9) Lövbrunna förskola (Täbyvägen 215)
Bra kommunikationer med både tåg och buss. Roslagsbanan stannar på Visinge Station, 18 min till Östra station, här finns dubbla spår dragna. Sedan finns flertalet busskommunikationer till bland annat Täby C, Danderyds sjukhus eller norrut mot Vallentuna.

Ensta Friluftsgård ligger i närheten och erbjuder ett upplyst elljusspår med omklädesrum, dusch och bastu. Här finns även Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde. Här kan du uppleva en varierad skogsmiljö. I utkanten av Stolpaskogen ligger Enstaleken, en lekplats som har inriktning mot rörelse och motion. Här finns även ett utegym.

Ica Dragonen är närmsta mataffär och ligger drygt 500 meter från bostaden, i anslutning finns även pizzeria, thairestaurang och vårdcentral.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

145 kvm

Tomtarea:

802 kvm

Slutbud:

8 350 000 kr (57 586 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter