Vegagatan 11B, vån 5

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 88.5 kvm

Stor genomgående trea med balkong i sydväst!

*Accepterat pris* På femte våningen med hiss visar vi nu denna trivsamma och luftiga trerummare. Bostaden ligger i högt, fritt läge med en genomgående planlösning med ljusinsläpp och en härlig utsikt. Vardagsrum och balkong ligger i soligt söderläge in mot föreningens grönskande gård. Vardagsrummet bjuder på stora fönster som ger en luftig och trivsam atmosfär. Köket är minst sagt inbjudande med matplats för flera. Bostaden har också ett stort helkaklat badrum samt en egen tvättstuga med tvättpelare och handfat. Två rejält rymliga sovrum med plats för dubbelsängar eller annan önskvärd möblering gör detta till ett fulländat och bekvämt hem.

Här bor man med ett suveränt läge som inte kan bli mer centralt och samtidigt så lummigt och trivsamt. Adressen nås antingen via Sturegatan som leder en direkt in på gården alternativt via t.ex. Järnvägsgatan som ligger runt hörnet. Härifrån har man endast några få minuters promenad (endast ca 5 min) till utmärkta kommunikationer. Här kan man välja och vraka på vilket färdsätt man föredrar; tunnelbana, pendeltåg (endast ca 8 minuter till Sthlm city) och flertalet busslinjer. Stabil förening välskött förening.

All tänkbar service, butiker och restauranger finns i direkt närhet. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur. Föreningens gård är som en egen grönskande oas mitt i centrum med bland annat grillplats, lekplats och gräsytor. Härliga promenad- och joggingstråk har man kring sjöarna (Löt- och Råstasjön). I Ursvik finns också populära motions- och skidspår. Fler parker som finns närheten är Tornparken och Marabouparken. För den som önskar ta en promenad till Vasastan eller Kungsholmen kan man gå längst vattnet hela vägen in till city. I slutet av Fredsgatan finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer.

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

88.5 kvm

Avgift:

5 990 kr

Slutbud:

4 495 000 kr (50 791 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter