Solnavägen 96 B, 5tr

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 100 000 kr
  • 1,5 rum
  • 34 kvm

Nybyggd och synnerligen välplanerad 1,5a med låg avgift!

Välkomna till Råsundas tveklöst bästa läge, uppbyggt intill gamla Råsundas fotbollsstadio ligger denna stilsäkra 1,5a med en stor balkong i lugnt och ostört läge. Snygga och kvalitativa materialval med bra planslösning och en mysig sovalkov! Snyggt badrum med gråsvart klinker på golv samt utrustat med kombimaskin för bekvämligheten. Köket har bra med både förvaring och arbetsmöjligheter. Vita luckor och svart bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd.

Detta är ett hem för den kräsne som söker ett modernt och bekvämt boende. Goda förvaringsmöjligheter finns i lägenheten och i ett separat källarförråd. Här har ni allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll, bara 5 min bilfärd in till Vasastan.

På promenadavstånd nås Solna C med god service och shopping, ett annat alternativ är Mall of Scandinavia som kan stoltsera med en uppsjö av bra restauranger, utmärkt shopping och Filmupplevelser på IMAX i gallerian. Här ligger också större livsmedelsaffärer, service och SATS öppnade sin senaste anläggning här. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Vill ni koppla av i det gröna eller rasta hunden ligger Skytteholmsparken nära eller Råstasjön och Lötsjön med fina motionsslingor på ca 5 km, på vägen kan man stanna till för en kaffe i Gröna stugan. En kort bil- eller bussfärd bort ligger Hagaparken, Kronprinsessans hemmaplan. Här kan ni besök Fjärilshuset, avnjuta en picknick, eller ta ett svalkande dopp i Brunnsviken. Invid vattnet ligger Haga tennis med fina utomhusbanor med vy ner mot vattnet.

Uppe i Råsunda invid Stråket finns flera trevliga caféer, bageri och restauranger i olika prisklasser däribland Supreme Burger och Texas Longhorn vars uteserveringar såhär års är fullsatt. Längre upp på Råsundavägen i Filmstaden kan finsmakaren avnjuta en god bit mat på Regissörsvillan som fått en stjärna i White guide. Efter maten ligger Råsundas egna SF- biograf precis runt knuten, väldigt pittoreskt för spontana biobesök.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här bor ni i Solnas knutpunkt! Närmsta T-bana är blåa linjen - Solna Centrum, tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik. Vid Solna station kan ni också hoppa på pendeltåget. Flertalet bussar passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Odenplan, Sundbyberg station, Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö.

Pelle Andersson - Mäklare Älvsjö

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

2 476 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (91 176 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter