Tomtebogatan 46

Underbar 2:a med perfekt läge i Birkastan!

Såld Vasastan/Birkastan Stockholm kommun

Missa inte Birkastans finaste 2:a belägen på lugn återvändsgata med direkt närhet till Rörstrandsgatans puls och ett stenkast till natur och vatten vid Karlbergs slott. Här är den tidstypiska stilen bevarad med djupa fönsternischer med profilerade fönsterfoder, högt i tak, takrosetter samt fint vitlaserat furugolv.

Bostadens 35 kvm är effektivt planerade och erbjuder en optimal planlösning. Ett underbart vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt och fullt utrustat kök. Här finns plats att möblera med både soffa och matbord. De stora fönstren ger ett underbart ljusinsläpp och bidrar tillsammans med den ljusa färgsättningen och generösa takhöjden att lägenheten upplevs otroligt ljus och luftig. Ett separat sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbler och även det med ett stort vackert förnster med djup fönsternisch.

Duschrummet samt separat wc nås från hallen och där båda är stilrent renoverade och duschrum med installerad tvättmaskin för bekvämlighet. Hallen skänker goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober.

Hela bostaden har genomgått en totalrenoveringa för ett par år sedan och är i otroligt fint skick. Detta är ett boende för dig som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på ditt boende!

På Tomtebogatan bor du lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Birkastan kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, strax över S:t Eriksbron. Det är en välkänd galleria som har allt från stora matvarubutiker till etablerade kläd- och inredningsbutiker.

Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längst med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även populära Vasaparken med mysiga caféer, lekpark och minigolfbana. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Slutpris 3 880 000 kr
Pris / kvm 110 857 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 1 961 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här