Borgmästargatan 4 A

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
6 150 000 kr
  • 3 rum
  • 68 kvm

Optimalt planerad 3:a med härlig planlösning och stor solig balkong & fungerande öppen spis

Välkommen till denna mycket smakfulla pärla vid mysiga Vitabergsparken där gammalt möter nytt. Helt underbart läge precis invid till Nytorgets storstadspuls men ändå med ett lugnt och skyddat läge.

Lägenheten är smakfullt renoverad med en optimal planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo och där material- och färgvalen är noggrant utvalda. Ett vackert trägolv ligger över hela lägenheten och väggarna är målade i stillsam kulör. Lägenheten har dels utsikt mot den mysiga innergården samt ut över Borgmästargatan. Disponeringen är helt unik med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger lägenheten en luftig och härlig atmosfär. Ett stort sovrum väl avskilt och med närhet till lägenhetens stilrena badrum samt ett optimerat barnrum eller gästrum. Flera garderober finns tillgängliga med goda förvaringsmöjligheter.

I området kring lägenheten erbjuds en uppsjö av trevliga restauranger, charmiga små krypin, caféer, barer och shoppingstråk. Även området kring Årstaviken inbjuder till härliga promenader i fullkomlig ro. Utöver detta når vi även det populära Nytorget på ett par minuter och här finns butiker, restauranger, utställningar och trevliga uppträdanden. För alla barn med spring i benen rekommenderas ett besök till Vitabergsparken, som ligger i området, med en trevlig lekplats.

Varmt välkomna på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

3 rum

Boarea:

68 kvm

Avgift:

3 839 kr

Slutbud:

6 150 000 kr (90 441 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter