Fridhemsgatan 66B

Två balkonger & två kakelugnar anno 1903!

Såld Kungsholmen Stockholm kommun

I vacker fastighet från 1903 i ett lugnt gårdshus finner ni denna charmiga 2:a med två balkonger och två kakelugnar. Sekelskiftet gör sig väl påmint i speglade dörrar, höga fönster med djupa fönsternischer, furutiljor och takrosetter.

Mycket smakfullt kök i klassiska materialval med gott om arbetsplats samt goda förvaringsutrymmen där man utnyttjat den spatiösa takhöjden. Intill köket finner ni sovrummet med luftiga ytor och god förvaring i en walk- in closet som nås från både hallen och sovrummet. Härifrån nås den ena balkongen som vetter i underbart västerläge. Vardagsrummet är ljust tack vare stora fönster och den ljusa inredningen med vackra hårdvaxade furugolv. Här ryms ett stort matsalsbord och en soffgrupp intill den fungerande kakelugnen.

I vacker fastighet från 1903 i ett lugnt gårdshus finner ni denna charmiga 2:a med två balkonger och två kakelugnar. Sekelskiftet gör sig väl påmint i speglade dörrar, höga fönster med djupa fönsternischer, furutiljor och takrosetter.

Mycket smakfullt kök i klassiska materialval med gott om arbetsplats samt goda förvaringsutrymmen där man utnyttjat den spatiösa takhöjden. Intill köket finner ni sovrummet med luftiga ytor och god förvaring i en walk- in closet som nås från både hallen och sovrummet. Härifrån nås den ena balkongen som vetter i underbart västerläge. Vardagsrummet är ljust tack vare stora fönster och den ljusa inredningen med vackra hårdvaxade furugolv. Här ryms ett stort matsalsbord och en soffgrupp intill den fungerande kakelugnen. Utgång till lägenhetens andra balkong i öst.

Stilrent renoverat badrum med dusch, golvvärme och spotlights med dimmer i tak.

Föreningen har två mysiga innergårdar, bastu, hobbyrum och pingisrum. Cyckelförråd och barnvagnsrum finns samt förråd i källaren.

Varmt välkomna på visning!

Här bor du lugnt och skönt i mycket populära kvarter med butiker så som Grandpa och populära Västermalmsgallerian med bra utbud av service och shopping. Närhet till restauranger som AG, Matkonsultatet, Café Proviant och Sixten & Frans. Samtidigt har du absolut närhet till Kungsholms Strands vackra promenadstråk samt bara en bropromenad till Sankt Eriksplan och dess rika utbud av restauranger och caféer. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera.

Slutpris 6 350 000 kr
Pris / kvm 102 419 kr
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 304 kr
Mäklare Gärdet/Östermalm/City

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här