Ursviksvägen 4

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 74 kvm

Vacker och charmig 3:a med balkong!

Välkommen till denna fina trerummare som du finner i en fastighet från tidigt 1900-tal. Här finns den äldre charmen bevarad med djupa fönsterbleck och en generös takhöjd. Planlösningen är optimal med stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. De stora fönsterpartierna med spröjs utan direkt insyn släpper in ett härligt ljusflöde som ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Lägenheten erbjuder ett arbetsvänligt kök med full maskinell utrustning. Badrummet är helkaklat och stort med dusch samt förberett för tvättmaskin. Master bedroom är otroligt stort med gott om plats för bred säng och garderober med skjutdörrar. Ytterligare ett sovrum/kontor finns med ingång från hallen där det idag står en säng på 1.40 cm + arbetshörna. Utöver allt detta erbjuder denna lägenhet ett ljust vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök där stor soffa, matplats och tv-möbel får plats. Från vardagsrummet nås balkongen mot lugn och grönksande innergård. Här får du äntligen chansen att flytta en i en toppmodern och exklusiv bostad samtidigt som alla äldre detaljer är bevarade!

Lägenheten är registrerad som 2 rok men disponeras idag som 3 rok. För den som önskar kan denna bostad även omdisponeras till 4 rok.

Här bor du i en mycket trivsam och stabil förening med både tvättstuga, hiss och gemensam innergård. På innergården kan du avnjuta solen under hela dagen i ett tyst och privat läge bakom dem stora fasaderna i olika kulörer. Läget är optimalt med centrala Sundbyberg runt hörnet med sitt rika utbud av restauranger och service samt T-bana och kommunikationer. Med pendeln tar det 5 min in till centrala Stockholm. Även mysiga naturområden som Lötsjön finner du på kort avstånd från bostaden.

I Sundbybergs stadskärna finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger längs med Sturegatans shoppingstråk samt i Signalfabriken. Från Sundbyberg är det gångavstånd till Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Friends arena.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

4 013 kr

Slutbud:

3 750 000 kr (50 676 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter