Hårdvallsgatan 11, 3tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
6 830 000 kr
  • 4 Rum
  • 97 kvm

Välplanerad 4:a med stor balkong i söder

Optimalt planerad 4:a intill Storängstorget. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturen kring Lill-Jansskogen och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i.

Lägenheten är väl genomtänkt och erbjuder generösa sällskapsytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och underbar balkong i söder. Perfekt för familjen med tre ordentliga sovrum och två exklusiva badrum med golvvärme och spotligts i tak. Det ena badrummet är inrett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare och det mindre med dusch. Gott om förvaring finns i flertalet garderober och två stora klädkammare. Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. En ny grundskola har öppnat i Gasverksområdet. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp, Coop, Apotek samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Stombusslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området med slutstation Cityterminalen.

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

97 kvm

Avgift:

5 350 kr

Slutbud:

6 830 000 kr (70 412 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter