Långhalsvägen 17, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 44.9 kvm

2:a i toppskick med balkong!

Med promenadavstånd från Gullmarsplan finner ni denna ljusa och välplanerade tvårummare högt upp i fint skick. Omgärdad av Årstavikens natur samt närhet till det mesta - Årsta Torg med dess butiker, restauranger och caféer och Södermalm endast minuter bort - erbjuds här ett otroligt attraktivt läge!

Här är den tidstypiska stilen bevarad med rymliga garderober i originalutförande och fönsterbrädor i sten. Alla ytskikt är välrenoverade med gediget underarbete. Stambyte är genomfört i både kök och badrum, och där köket genomgått en renovering till toppskick. Detta är ett boende för dig som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på boendemiljö.

Bostaden är genomgående med stora fönster i två väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i garderober med skjutdörrar, härifrån når ni lägenhetens alla rum. Köket är lägenhetens hjärta, påkostat med smakfulla materialval såsom skåpluckor i vit kulör och bänkskivor i marmor. Här erbjuds rejäla arbetsytor, bra förvaring i över- och underskåp samt full maskinell utrustning; fläkt, inbyggd häll, ugn, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning från hallen. Den trevliga och lättmöblerade ytan lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. Det stora fönsterpartiet vetter ut mot en generös balkong med utrymme för såväl möblemang som odlingsprojekt - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på.

Sovrummet är till ytan rymligt och har ett lugnt läge med fönster ut mot lummigt skogsparti. Gott om plats för förvaring i garderober i fil. Badrummet är stambytt med kaklade väggar och klinker på golv. Här finns även tvättmaskin, handdukstork samt ett praktiskt vädringsfönster.

Vid intilliggande Årstaviken finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Cirka två minuters gångväg till ICA-butik på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer, apotek, bibliotek, biograf, konditori med mera. Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik eller Tvärbanan regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer alternativt Årstabergs pendeltågsstation. Därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter!

Missa inte denna, varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

44.9 kvm

Avgift:

2 861 kr

Visning:

Söndag 28/2 Kl. 14:00-14:45Måndag 1/3 Kl. 11:30-12:00

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter