Tobias Söderberg

Uppvuxen i Hässelby sen barnsben har gett mig en fördel när det gäller att arbeta som mäklare i området. Genom mina erfarenheter har jag utvecklat en djup förståelse för Västerort samt en unik förmåga att förmedla dess styrkor och möjligheter till mina kunder.

Som person är jag samspelande, tävlingsinriktad, lyhörd, målmedveten och entusiastisk för nya utmaningar.

Service har alltid varit ett nyckeltal inom mitt arbetsliv, där avsikten är att öka kundnöjdheten till den högsta möjliga nivån vid varje interaktion. Detta leder till lyhördhet och skräddarsydda affärsmodeller i nära samarbete med dig som kund. Engagemang och målmedvetenhet kommer leda till att vi genomför den bästa möjliga bostadsaffären tillsammans!

Jag arbetar med en ständig förbättring, jag är aldrig bättre än min bästa tidigare prestation. Därför är det viktigt för mig att alltid vara på tårna och ge dig det där lilla extra!

Kontakta gärna mig oavsett om du vill bolla frågor gällande den nuvarande bostadsmarknaden, vill sälja direkt eller kanske helt enkelt går i flyttankar. Då ser vi till att göra den bästa möjliga bostadsaffären tillsammans!

Utbildad via Fastighetsmäklarprogrammet i Gävle med även en ekonomikandidatexamen.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering