Din mäklare på Kungsholmen, Stora & Lilla essingen

Notar öppnade sin bobutik 2001 på Hantverkargatan 34 invid Kungsholmstorg. Vårt mäklarteam består av fem mäklare och en mäklarassistent som förmedlar bostäder över hela Kungsholmen och på Essingeöarna. Vi kan vartenda hus, varje gata och gathörn i området och har flera års erfarenhet i branschen. Genom ett ovärderligt engagemang i varje försäljning har vi många nöjda och återkommande kunder som både anlitar oss återkommande vid försäljning och flytt och rekommenderar oss till grannar, vänner och bekanta. Vi har sålt i de flesta föreningar och är väl inarbetade med ett gediget kundregister på Kungsholmen och i hela Stockholm. När ni anlitar någon av våra mäklare på Kungsholmen får ni en fastighetsmäklare med stor kunskap om området, branschens överlägset bästa marknadsföring och fastighetsmäklare som verkligen älskar sitt yrke där alla i vårt mäklarteam fokuserar på att alla parter ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen. Genom vår noggrant planerade marknadsföring av er bostad når vi ut till alla tänkbara spekulanter och skapar de bästa förutsättningarna för att nå högsta mjöliga slutpris vid er försäljning, vi vet hur vi ska sälja er bostad till rekordpris.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så går vi igenom er försäljningsplan och ni får chansen att sälja er bostad genom Kungsholmens bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notars mäklare Kungsholmen för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på tel. 08-545 554 00 eller kom in och träffa oss över en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Hantverkargatan 34.

Med vänliga hälsningar Johanna, Daniella, Elias, Felicia, Ebba och Klara.

Behöver du en mäklare i Kungsholmen?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Kungsholmen
Hantverkargatan 34, 112 21, Stockholm

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Kungsholmen

Daniella Töre
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Klara Danielsson
Mäklarassistent