Mäklare Kungsholmen

Din mäklare på Kungsholmen, i Fredhäll, Kristineberg och Hornsberg samt på Stora & Lilla Essingen

Är du ute efter en mäklare på Kungsholmen? Våra fastighetsmäklare på Kungsholmen har en lång erfarenhet och relation till Kungsholmen. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad på Kungsholmen!

Fastighetsmäklare på Kungsholmen sedan 2001

Notar öppnade sin bobutik 2001 på Hantverkargatan 34 invid Kungsholmstorg och som områdets äldsta fastighetsmäklarkontor är vi din självklara specialist på Kungsholmen.

Vårt mäklarteam består av fem mäklare som förmedlar bostäder över hela Kungsholmen och på Essingeöarna. Vi kan vartenda hus, varje gata och gathörn i området och har flera års erfarenhet i branschen. Genom ett ovärderligt engagemang i varje försäljning har vi många nöjda och återkommande kunder som både anlitar oss återkommande vid försäljning och flytt och rekommenderar oss till grannar, vänner och bekanta. Vi har sålt i de flesta föreningar och är väl inarbetade med ett gediget kundregister på Kungsholmen och i hela Stockholm. När ni anlitar någon av våra mäklare på Kungsholmen får ni en fastighetsmäklare med stor kunskap om området, branschens överlägset bästa marknadsföring och fastighetsmäklare som verkligen älskar sitt yrke där alla i vårt mäklarteam fokuserar på att alla parter ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen. Genom vår noggrant planerade marknadsföring av er bostad når vi ut till alla tänkbara spekulanter och skapar de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris vid er försäljning, vi vet hur vi ska sälja er bostad till rekordpris.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så går vi igenom er försäljningsplan och ni får chansen att sälja er bostad genom Kungsholmens bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Hos oss hittar du din bostad på Kungsholmen

Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Kungsholmen

Kungsholmen som stadsdel växer och här har det byggts- och byggs tusentals nya bostäder. Området har många grönskande parker och är omgivet av vatten med Mälaren, Karlbergskanalen och Ulvsundasjön. Här bor man vackert året om. Vi har också Stockholm innerstads bästa kommunikationer med en stor knytpunkt vid Fridhemsplan för bland annat blå och grön T-bana.

Fredhäll

Området började bebyggas på 30-talet och är idag en attraktiv oas med dess unika badklippor i Stockholms innerstad och ett grönskande område med stora parkområden.

Kristineberg

Kristineberg angränsar till Fredhäll och är ett mindre område med högt belägna bostäder och vacker utsikt över Mälaren. Här har vi vackra solnedgångar året om. Det är ett lugnt och trevligt område med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd.

Lilla Essingen

På Lilla Essingen bor du med äkta skärgårdskänsla på en liten ö mitt i stan. Bra kommunikationer med stomlinjebuss som går genom hela staden.

Stora Essingen

Stora Essingen är en lite större ö mitt i Stockholm. Det är ett lugnt och barnvänligt område med många fördelar att bo i. Här står de attraktiva husen på rad längs små mysiga gator. Det är gångavstånd till förskolor och skolor, flertalet lek- och bad- samt båtplatser och Essingetorget finns mitt på ön med diverse närservice.

Hornsberg

Hornsberg är en ny stadsdel som byggts sedan tidigt 2000. Det är ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till en stor galleria. Ett stort antal restauranger med dess uteserveringar längs strandkanten erbjuder härliga sommarkvällar i solnedgången över Ulvsundasjön.

Kontakta våra mäklare på Kungsholmen

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notars fastighetsmäklare på Kungsholmen för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på tel. 08-545 554 00 eller kom in och träffa oss över en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Hantverkargatan 34.

Med vänliga hälsningar Johanna, Daniella, Elias, Felicia och Ebba.

Behöver du en mäklare i Kungsholmen?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Kungsholmen
Hantverkargatan 34, 112 21, Stockholm

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Kungsholmen

Daniella Töre
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Bostäder i Kungsholmen