Din mäklare i Liljeholmen

Liljeholmen är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Notar är Liljeholmens mest attraktiva mäklare med stor marknadsandel. Vår stadsdel växer så det knakar och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Vi har i dagsläget tre framgångsrika kontor i stadsdelen. Notars starka varumärke anlitas av de boende i Liljeholmen med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner ni flera av Sveriges bäst säljande mäklare.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med över 30 lokala kontor. I dagsläget är vi den marknadsledande fastighetsmäklaren i Liljeholmen. Vår produkt är helt komplett och innefattar branschens mest omfattande marknadsföring vilket gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Liljeholmen, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare i Liljeholmen kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och således det HÖGSTA slutpris som marknaden är villig att betala.

Vi förmedlar bostadsrätter och småhus i Liljeholmen, Gröndal, Årstadal, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Aspudden, Örnsberg, Axelsberg, Hägerstensåsen, Västertorp, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Sätra, Skärholmen, Vårberg och Vårby Gård.

Vi utför kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Anlita Notar Liljeholmen för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Med vänliga hälsningar

Signe Caroline, Nicklas, Jonas , Fadi, Jessica, Johanna, Hanna, Louise, Milo och Ellen

Behöver du en mäklare i Liljeholmen?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Liljeholmen
Nybohovsbacken 24-26, 117 61, Stockholm

Öppettider

Måndag – Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.
Avvikande öppettider under sommaren.

Vår personal & fastighetsmäklare i Liljeholmen

Signe Caroline Sjövall
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Louise Langerfors
Mäklarassistent / Tillträdesansvarig
Ellen Johansson
Mäklarassistent / Tillträdesansvarig
Milo Lidén
Mäklarassistent / Tillträdesansvarig
Tammar Abbud
Blivande mäklare
Bostäder i Liljeholmen