Din mäklare i Nacka, Värmdö och Saltsjö-Boo

Nacka är en idyllisk grönskande plats med hög kvalitet på såväl lägenheter som villor. Det pågår ständigt nybyggnationer eftersom många vill bo i trevliga Nacka. Områden som Nyckelviken och Nackareservatet är kända av de flesta. Sickla köpkvarter och Nacka forum tillhör några av Stockholms mest kända köpcentrum och i Nacka finns även gott om förskolor, skolor och gymnasium.

Värmdö växer så att det knakar och är med sina ca 40 000 invånare en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Det finns också en stor turistnäring i Värmdö då kommunen bjuder på fritidsboenden och rymmer en stor del av Stockholms skärgård. Över 100 000 personer letar sig till Värmdö på somrarna.

Notars mäklare i Nacka slog upp portarna till sin bobutik i 2005. Kontoret är centralt beläget i Finntorp centrum. Idag består kontoret av fyra kunniga och entusiastiska fastighetsmäklare, samt en mäklarassistent. Vi som mäklare har stor lokalkännedom och har under de senaste åren förmedlat ett stort antal lyckade bostadsaffärer i Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo. Nacka och Värmdö är ständigt växande områden vilket gör det väldigt kul för oss som fastighetsmäklare att vara verksamma här. Både Nacka och Värmdö är också områden som blir mer och mer populära för folk att flytta till då det ligger väldigt nära innerstan men ändå bjuder på mycket natur och ett skönt förortslugn. Det planeras stora nybyggnationer i området och ett stort projekt med tunnelbanebygge till Nacka är i startfaserna. Kommunikationerna ut till Nacka och Värmdö är redan innan tunnelbanan mycket bra med såväl bussar som båt och Saltsjöbana.

Vi har ett upparbetat kundregister i hela Nacka, Värmdö och Saltsjö-boo och har alltid gott om hungriga spekulanter på visningarna. Vi vill leda utvecklingen inom mäkleri och har alltid en modern produkt där vi idag bl a filmar våra bostäder och exponerar dem på alla stora bostadssiter. Vi har rejäla tidningsannonser långt fram i de viktigaste tidningarna och på våra mäklarkontor runt om i Stockholm skyltar vi upp bostäderna på ett sätt som skall skapa intresse. Kanske är det därför våra mäklare är kända för att ha satt ett flertal prisrekord i Nacka och Värmdö.

Våra fastighetsmäklare tittar dagligen på trender i områdena Nacka, Värmdö och Saltsjö-Boo, detta är för att vi hela tiden ska kunna hålla högsta möjliga servicegrad gentemot våra kunder.

Titta på vår områdesvideo som ger en bra översikt av Nacka, Värmdö och Saltsjö-boo

Besök vår butik eller slå en signal så berättar vi mer!

Vänliga hälsningar

Henrik, CarlChristian, Andrea, Ellinor och Anton. Notar Nacka & Värmdö

Behöver du en mäklare i Nacka & Värmdö?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Nacka & Värmdö
Gamla Värmdövägen 6, 131 37, Nacka

Öppettider

Mån-tis 08-18:00
Ons-tors 09-18:00 & fredagar 09-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Nacka & Värmdö

Henrik Rundgren
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
CarlChristian Rounick
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Anton Bungss
Mäklarassistent / Blivande mäklare