Din mäklare i Vasastan


Vasastan är idag ett av dem mest attraktiva innerstadsområdena att bo i. Notar har verkat i Vasastan sedan 2005 och gjort många rekordförsäljningar i området. Vi sitter i en öppen och välkomnande hörnlokal belägen på Karlbergsvägen 23. Tack vare vår höga marknadsandel här i området har vi ett stort spekulantregister med aktiva köpare som söker bostad just här i Vasastan. Det som gör oss på Notar unika är att vi har de mest engagerade mäklarna, den kraftfullaste marknadsföringen och stor lokalkännedom om området.

Vi förmedlar bostäder över hela Vasastan;
- Birkastaden, Rörstrand, Odenplan, Vasaparken, Vanadisparken, Röda Bergen, Sibirien, Atlasområdet , Sabbatsberg & Bellevue.

Vårt trevliga och kunniga team består av sju drivna mäklare och en assistent som alla gör sitt yttersta för att ständigt sätta nya prisrekord i Vasastan. Stor kunskap om området samt fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningarna för just Din försäljning. De flesta mäklarna hos oss på kontoret bor i området och kan alla gator, skolor, förskolor, fik och restauranger. Dessa faktorer gör i sin tur att vi säljer för högre slutpriser och har marknadens största spekulantregister – Köparna finns hos oss!

Våra mäklare i Vasastan har jobbat många år i området vilket gör att vi lyckats bygga upp ett fantastiskt kontaktnät med banker, stylister, fotografer, jurister, städfirmor, flyttfirmor, hantverkare mm så att din försäljning ska fungera så smidigt som möjligt.

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning så kom mer än gärna förbi oss om du vill prata boende, deklaration, räntor, bolån, eller bara få rådgivning om den aktuella marknaden så bjuder vi på en kopp kaffe. Att sälja sin lägenhet är ofta den enskilt största affären man gör i sitt liv vilket gör att vi är extremt måna om att vårda det stora förtroende vi får från er. Vi tar hand om er försäljning från början till slut med samma inställning som om det vore vår egen försäljning.

Vill du ha en engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att få ett så högt pris som möjligt? Kom till oss på Notars mäklare i Vasastan så berättar vi mer!

Varmt välkommen!
Med Vänliga Hälsningar,

Martin, Andreas, Christian, Johan, Tien, Ella, Johan, Nomie och Maja.

Behöver du en mäklare i Vasastan?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Vasastan
Karlbergsvägen 23, 113 27, Stockholm

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 18:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Vasastan

Martin Monko
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Christian Lebarvé
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Johan Björnström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Nomie Rosin
Blivande mäklare
Maja Kristiansson
Koordinator