Din mäklare i Vasastan

Notar har verkat i Vasastan sedan 2005 och gjort många rekordförsäljningar i området. Vi sitter i en öppen och välkomnande hörnlokal belägen på Karlbergsvägen 23. Tack vare vår höga marknadsandel här i området har vi ett stort spekulantregister med aktiva köpare som söker bostad just här i Vasastan.

Vi förmedlar bostäder över hela Vasastan;
- Birkastaden, Rörstrand, Odenplan, Vasaparken, Vanadisparken, Röda Bergen, Sibirien, Atlasområdet , Sabbatsberg & Bellevue.

Vårt trevliga och kunniga team består av fem drivna mäklare och en assistent som alla gör sitt yttersta för att ständigt sätta nya prisrekord i Vasastan. Stor kunskap om området samt fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningarna för just Din försäljning. Vi har flest spekulanter till våra visningar vilket innebär att du kommer få marknadens högsta pris!

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning så kom mer än gärna förbi oss om du vill prata boende, deklaration, räntor, bolån, eller bara få rådgivning om den aktuella marknaden så bjuder vi på en kopp kaffe.

Vill du ha en engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att få ett så högt pris som möjligt? Kom till oss på Notar Vasastan så berättar vi mer!

Varmt välkommen!
Med Vänliga Hälsningar,

Martin, Andreas, Christian, Johan, Ylva och Maja.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Vasastan
Karlbergsvägen 23, 113 27, Stockholm

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 18:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vi som jobbar som mäklare på Notar Vasastan
Martin Monko
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Christian Lebarvé
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Maja Kristiansson
Mäklarassistent