Din fastighetsmäklare i Sollentuna och Upplands Väsby


Varmt välkommen till oss på Notar Sollentuna – Upplands Väsby.

Vi som arbetar här i vår centralt belägna bobutik med 24-timmars skyltläge, har en gedigen erfarenhet av försäljning av villor, tomter, radhus och bostadsrätter här i Sollentuna. Genom vår goda lokalkännedom, vårt breda spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring har våra fastighetsmäklare slagit prisrekord vid flertalet av våra framgångsrika försäljningar. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Sollentuna och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan fastighetsmäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Området vi verkar i expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder i både Sollentuna och Upplands Väsby än tidigare. Närheten till city, goda kommunikationer till både Arlanda och Uppsala, sin vackra natur och rekreationsmöjligheter, sköna bad, idrottsanläggningar, flera stora köpcentrum, populära skolor samt idrottsföreningar gör att allt fler och fler söker bostad här och väljer att flytta hit.

Våra mäklare har många års erfarenheter från branschen och vi jobbar kontinuerligt med att vara lyhörda, pålästa och i framkant när det kommer till våra kunder och vår fina kommun. Vi har även en egen homestylist som kan hjälpa er om ni har några frågor inför visning av er bostad. Detaljer är oerhört viktigt för oss, det kan i vissa fall göra hela skillnaden. Vi serverar en stor del av marknaden och vill framställa oss som mäklaren som gör det där lilla extra, allt i syfte att uppnå högsta möjliga slutpris för just Er bostad.

Bor ni i Sollentuna eller Upplands Väsby och går i säljtankar, eller är nyfikna över på vad er bostad kan vara värd idag? Hjärtligt välkomna att boka en kostnadsfri värdering av er bostad eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan göra en försäljning av just er bostad till ditt livs bästa affär!

Med vänliga hälsningar
Amanda och Philip

Behöver du en mäklare i Sollentuna?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Sollentuna
Turebergs allé 26, 191 64, Sollentuna

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Sollentuna

Amanda Kujanpää
Kontorschef, Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Philip Kujanpää
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Bostäder i Sollentuna