Mäklare Göteborg, Partille

Din mäklare i Partille och Utby

Visste du att Hemnet har utsett Notar till Sveriges bästa mäklarfirma fyra år i rad? Det är en utmärkelse vi är mycket stolta över och som borgar för att vi har ett arbetssätt som fungerar, vilket genererar bra priser och nöjdare kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vinna utmärkelsen för Sveriges bästa mäklarkedja även i fortsättningen! Och nu finns vi även i Partille!

Marknadsledande

Notar har under flera år varit en av Stockholms största mäklaraktörer och har på mycket kort tid under senare år även lyckats bli marknadsledande i flera andra av Sveriges större städer. Nu när vi etablerar oss i Partille lades därför stort fokus på att rekrytera några av Partilles mest uppskattade fastighetsmäklare, med både hög kundnöjdget och starka lokala nätverk.

Vad kan vi göra för dig?

Vårt mål är att du efter en försäljningsprocess skall vara nöjd med både det höga slutpriset och känslan av att du är delaktig och under hela processen har full insyn i din försäljning. När du anlitar oss på Notar Partille ska du känna att vi har lagt upp rätt strategi, rätt marknadsföring och en tidsplan som passar just din försäljning. Vi på Notar Partille jobbar med en unikt bred marknadsföring där du som kund själv kan vara med och välja i vilja kanaler du vill att just din bostad skall exponeras. Vi jobbar med allt från stora kanaler som Hemnet och Booli, till exklusiva tidningsannonser och våra sociala medier, allt för att kunna bredda oss till rätt målgrupp för just din försäljning. Söker du bostad i Partille hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Varmt välkomna på våra visningar!

Ditt livs bästa affär

Vi vet att din bostadsaffär förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi även fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Vad brinner vi för?

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar Partille har därför den erfarenhet som krävs med god lokalkännedom och väldokumenterat hög kundnöjdhet. Som kedja expanderar vi hela tiden genom att öppna nya kontor i Sveriges större städer och kranskommuner. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja din bostad till högsta möjliga slutpris.

Notar Partille

Vår affärsmässighet, engagemang och drivkraft tillsammans med vår unika marknadsföring gör att vi kan särskilja oss och sälja din bostad till högsta möjliga slutpris. Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Våra områden

Välkommen till Partille – en pärla i Göteborgsområdet där charm, natur och modern livsstil möts i en perfekt harmoni! Här är några anledningar till att Partille är den ultimata platsen att kalla hem:

Natursköna omgivningar

Partille bjuder på en fantastisk naturskön omgivning med grönskande parker, skogspartier och närheten till Säveån. Det är den perfekta platsen för dem som älskar att promenera, cykla eller helt enkelt njuta av naturen.

Familjevänligt samhälle

Med trygga och trivsamma kvarter är Partille ett idealiskt val för familjer. Här finner du förstklassiga skolor, lekplatser och ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Närhet till Göteborg Centrum

Partille ligger strategiskt placerat med kort avstånd till Göteborgs city. Du får det bästa av två världar – lugnet i förorten och stadspulsen inom räckhåll.

Sport och fritidsaktiviteter

För sportentusiaster finns Partille Arena, en modern arena för stora evenemang och konserter. Här finns också möjligheter för golf, simning och andra fritidsaktiviteter.

Lokal shopping och matupplevelser

Partille Centrum erbjuder en rad charmiga butiker, caféer och restauranger. Upplev lokala smaker och handla från unika småbutiker som ger området en karaktäristisk atmosfär.

Goda kommunikationer

Med utmärkta kommunikationer är Partille lättillgängligt. Du har nära till E20 och pendeltåg som tar dig till Göteborgs centralstation på bara några minuter.

Varierat bostadsutbud

Oavsett om du är ute efter en villa med trädgård, en modern lägenhet eller ett charmigt radhus, erbjuder Partille ett varierat bostadsutbud för olika livsstilar och behov. Upptäck det bästa av Göteborg i Partille – en plats där du kan leva det moderna stadslivet samtidigt som du omges av naturens skönhet. Här väntar en levande och mångsidig gemenskap för dig och din familj. Välkommen till Partille, ditt nya hem!

Kontakta våra fastighetsmäklare i Partille

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Partille för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar för din bostadsaffär. Ring oss på tel:073-341 47 30 partille@notar.se

Behöver du en mäklare i Göteborg, Partille?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Göteborg, Partille

Öppettider

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Vår personal & fastighetsmäklare i Göteborg, Partille

Linus Stafner
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar