Mäklare Göteborg

Din mäklare i Göteborg

Årets mäklarkedja kommer till Göteborg!

Vi är glada att meddela att Notar Göteborg snart kommer att öppna sina dörrar!

Som ett av de mest respekterade mäklarföretagen i branschen har Notar lång erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ service och professionell rådgivning. Äntligen kan vi stolt presentera att vi inom kort slår upp dörrarna till vårt nya kontor!

Oavsett om du är intresserad av att sälja, köpa eller få rådgivning kring din bostad, kommer våra mäklare i Göteborg vara redo att hjälpa dig genom hela processen. Teamet består av erfarna mäklare som är väl insatta i den lokala fastighetsmarknaden och kommer att ge dig den expertis och kunskap som behövs. Vår målsättning är att göra hela processen smidig och framgångsrik för dig som kund.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nya kontor!

Notar har idag cirka 180 anställda fördelat på 36 kontor och har sedan tidigare mäklare i Stockholm, Uppsala, Örebro, Jönköping, Västerås, Sundsvall och Spanien. Vi är en av Stockholms största och främsta mäklare och expanderar snabbt. Med en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och gedigen kunskap hos våra fastighetsmäklare ser vi till att göra din affär till ditt livs bästa!

Våra områden

Göteborg

Oavsett var i Göteborg du bor eller vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende och vägleder dig gärna i alla frågor som kan tänkas uppstå. Vare sig du letar bostad eller vill sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Särö

Särö är en naturskön och exklusiv kustnära ort som ligger strax söder om Göteborg. Det är ett område som präglas av eleganta villor, grönskande natur och vacker skärgårdsmiljö. Här kan du njuta av långa promenader längs vackra stränder, klippor och skogar. Skärgården runt Särö erbjuder även möjligheter till båtliv, fiske och avkoppling på öar och vikar. Golfentusiaster kan njuta av spektakulär golf med havsutsikt som bakgrund i närheten av Särö.

Billdal

Billdal är en charmig och idyllisk stadsdel belägen söder om centrala Göteborg. En av de mest framträdande egenskaperna i Billdal är närheten till havet och kusten. Här kan du njuta av härliga promenader längs varma klippor, andas in den friska luften och koppla av vid bryggorna. Området har en trygg och lugn atmosfär, vilket gör det till en attraktiv plats för barnfamiljer att bosätta sig med närhet till många bra skolor och förskolor. Med goda kommunikationsförbindelser kan du enkelt pendla till och från stadens centrum.

Hovås

Hovås är en exklusiv och attraktiv stadsdel som ligger vid kusten söder om centrala Göteborg. Det är ett område som erbjuder en kombination av natursköna omgivningar och närhet till både havet och stadens bekvämligheter. En av de mest framträdande egenskaperna i Hovås är dess fantastiska läge vid kusten. Här finns ett stort urval av lokala butiker, restauranger och caféer. Det finns också skolor, förskolor och idrottsanläggningar i området, vilket gör det till en attraktiv plats för familjer att bo och växa i.

Askim

Askim är en charmig och mångsidig stadsdel som ligger längs kusten i södra Göteborg. Det är ett område som kombinerar natursköna omgivningar, en aktiv hamnmiljö och närhet till både grönområden och stadens bekvämligheter. Askimsbon är bortskämd med oändliga badmöjligheter, inte nog med badpiren på Askimsbadet och fina klippor finns även två badsjöar inom nära räckhåll. Här finns även Sveriges äldsta golfbana belägen, anrika Göteborgs golfklubb.

Tynnered

Tynnered är en mångsidig och väletablerad stadsdel som ligger i södra delen av Göteborg. Det är ett område med en blandning av bostadsområden, grönområden och närhet till en av Göteborgs största shoppingcenter, Frölunda Torg. En promenad bort når du sköna klippbad och med spårvagnen befinner du dig i centrala Göteborg på nolltid.

Frölunda

Frölunda är en levande och populär stadsdel som ligger i sydvästra delen av Göteborg. Det är ett område som erbjuder en kombination av bostadsområden, shoppingmöjligheter, grönområden och närhet till badplatser. Havet och naturen är påtagligt lättillgängligt men ger trots det inte avkall på storstadens utbud. I Frölunda finner du hundratals butiker, flera badplatser, skog och storstadspuls inom cykelavstånd.

Högsbo

Högsbo en attraktiv och väletablerad stadsdel i södra Göteborg. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården ligger ett stenkast från Högsbo. Här är naturen alltid närvarande. När kvällen kommer och en middag på stan känns lockande hoppar du på spårvagnen och befinner dig inom 5 minuter i gemytliga Linnéstaden och dess restaurang- och barliv. Marklandsgatan och dess kommunikationsmöjligheter är en knytpunkt som smidigt förbinder Högsbo med andra delar av Göteborg.

Flatås

Flatås en fridfull och grönskande stadsdel i nordvästra Göteborg. Med sina naturområden och sin familjevänliga atmosfär skapar Flatås en attraktiv plats att bo på för dig som söker närhet till naturen och en lugn livsstil. Med bekvämligheter, service och goda kommunikationsförbindelser är Flatås en plats där du kan njuta av en harmonisk livsmiljö.

Långedrag

En av de mest framstående egenskaperna i Långedrag är dess magnifika hamn och marina. Här kan du se segelbåtar, motorbåtar och fiskefartyg som guppar i vattnet och skapar en idyllisk kustmiljö. Hamnen är en central plats där människor samlas för att njuta av båtlivet. Ta en promenad genom villakvarteren i Hagen ut till Saltholmen och vidare med båt ut till Göteborgs mysiga övärld. Lockar Göteborgs stadsliv igen, så hoppa på spårvagnen från Saltholmen och färdas genom lummiga kvarter in emot stadens puls. Stadsdelen har också en trevlig strandpromenad som sträcker sig längs kusten.

Kontakta våra mäklare i Göteborg

Du är varmt välkommen att kontakta oss redan nu för mer information och för att boka en kostnadsfri värdering.

Vänliga hälsningar,

Notar Mäklare Göteborg

Behöver du en mäklare i Göteborg?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Göteborg

Vår personal & fastighetsmäklare i Göteborg

Inga mäklare hittades