Din mäklare i Hägersten

Hägersten är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Notar är en av Hägerstens mest attraktiva mäklare med stor marknadsandel. Vår stadsdel växer så det knakar och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Vi har i dagsläget tre framgångsrika kontor i stadsdelen. Notars starka varumärke anlitas av de boende i Hägersten med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner ni flera av Sveriges bäst säljande mäklare.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med över 30 lokala kontor. I dagsläget är vi en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Hägersten. Vår produkt är helt komplett och innefattar branschens mest omfattande marknadsföring vilket gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Våra mäklare i Hägersten har stor kunskap, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och således det HÖGSTA slutpris som marknaden är villig att betala.

Vi förmedlar bostadsrätter och småhus i Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Aspudden, Liljeholmen, Gröndal, Årstadal, Örnsberg, Axelsberg, Hägerstensåsen, Västertorp, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Sätra, Skärholmen, Vårberg och Vårby Gård.

Vi utför kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Anlita Notar Hägersten för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Med vänliga hälsningar

Fadi, Jonas, Nicklas, Signe Caroline, Jessica, Johanna, Hanna, Louise, Milo och Ellen

Behöver du en mäklare i Hägersten?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Hägersten
Tellusborgsvägen 79A, 126 29, Hägersten

Öppettider

Måndag – Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.
Avvikande öppettider under sommaren.

Vår personal & fastighetsmäklare i Hägersten

Fadi Shamoun
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Jonas Lindström
Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Ellen Johansson
Mäklarassistent / Tillträdesansvarig
Signe Caroline Sjövall
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Louise Langerfors
Mäklarassistent / Tillträdesansvarig
Milo Lidén
Mäklarassistent
Bostäder i Hägersten