Din mäklare i Norra Djurgårdsstaden / Hjorthagen/Lidingö

Norra Djurgården är troligen Stockholms idag mest expansiva område. Här byggs det för fullt och områdets attraktiva läge nära natur och city är oslagbart. Notar är idag den största mäklaren i området vilket ger oss fler spekulanter än någon annan aktör, samt en lokal förankring och oslagbar kännedom om området. Vi förmedlar bostäder främst i Norra Djurgårdsstaden, Hjorthagen, Ekhagen och Lidingö.

Notar erbjuder er en väl genomtänkt produkt och vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är områdets bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostad ska du kontakta Notar för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 20 61, eller komma in på vårt välbesökta mäklarkontor på Jaktgatan 3.

Med vänliga hälsningar

Sandra, Sasha, Pontus, Mathias, Sara, Mourad, Malin, Emmy, Jonatan och Cecilia.

Notar Mäklare Norra Djurgårdsstaden, Gärdet, Hjorthagen, Ekhagen och Lidingö.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Norra Djurgårdsstaden/Hjorthagen
Jaktgatan 3, 115 45, Stockholm

Öppettider

Måndag - Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-16:00

Vi är alltid kontaktbara på mobilnummer eller kontorsnummer nedan.

Vi som jobbar som mäklare på Notar Norra Djurgårdsstaden/Hjorthagen
Sandra Hansson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Cecilia Österberg Adali
Mäklarassistent
Elise Mattsson
Mäklarassistent
Bostäder i Norra Djurgårdsstaden/Hjorthagen