Mäklare Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen

Din mäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen

Är du ute efter en mäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen? Våra fastighetsmäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen har en lång erfarenhet och relation till dessa områden. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen också!

Fastighetsmäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen

Hjorthagen sedan 2013 Våra fastighetsmäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen har sedan vår start 2013 varit största mäklaren i området vilket ger oss fler spekulanter än någon annan aktör, samt en lokal förankring och oslagbar kännedom om området. Notar erbjuder er en väl genomtänkt produkt och vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning.

Hos oss hittar du din bostad i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden erbjuder ett boende i fantastisk miljö med parker, strandbryggor, butiker, gym, restauranger och caféer samtidigt som det är promenadavstånd till Östermalm och City.

Lidingö

Lidingö är ett attraktivt område alldeles intill Stockholms city. Närhet gröna strövområden, salta och söta bad, sport och fritidsanläggningar.

Ekhagen

Ekhagen är en undangömd funkis-fristad, innanför tullarna. På ca 7 minuter med tunnelbana når du city, från T-bana Universitetet. I området ligger Universitetet, Stora Skuggan, Bergianska trädgården och Naturhistoriska Riksmuseet.

Hjorthagen

Hjorthagen är en lugn och grön oas med utmärkta kommunikationer. Närhet till Norra Djurgårdsstaden där det finns stort utbud av restauranger och affärer.

Kontakta våra mäklare i Norra Djurgårdsstaden, Lidingö & Hjorthagen

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Jaktgatan 3 för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar.

Ring oss på 08–666 20 61 eller besök vårt mäklarkontor på Jaktgatan 3.

Behöver du en mäklare i Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen
Jaktgatan 3, 115 45, Stockholm

Öppettider

Måndag - Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-16:00

Vi är alltid kontaktbara på mobilnummer eller kontorsnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen

Sandra Hansson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Mathias Dominius
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Malin Sjöblom
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Emmy Thorén
Föräldraledig / Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Sara Wiksell
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Kristina Wiig
Föräldraledig / Mäklarassistent
Fanny Wallman
Mäklarassistent
Bostäder i Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen