Din mäklare i Jönköping, Habo, Mullsjö och Vaggeryd


Det vi drömmer om och det vi köper är oftast två olika saker, men det är alltid med drömmen det börjar. På Notar i Jönköping förvandlar vi dina bostadsdrömmar till verklighet.

Jönköping är en vacker stad som ringas in av Vätterns södra ände och de båda sjöarna Munksjön och Rocksjön. Geografiskt ligger vi på en mycket attraktiv plats med närhet till såväl Stockholm, Göteborg och Malmö. Att bo här innebär att vi har både den lite större stadens atmosfär men även närhet till härliga naturområden.

Vi hjälper Er att sälja villor, bostadsrätter, fritidshus men också med försäljning eller köp av kommersiella fastigheter. Ni kan också boka in oss för både muntliga och skriftliga värderingar.
Mäklarteamet består av sju duktiga mäklare och en mäklarassistent. Alla vi som arbetar har lång erfarenhet av just Jönköpingsmarknaden och dess kranskommuner. Vår strävan är att överträffa våra kunders förväntningar så att de alltid rekommenderar oss vidare - Först då är vi helt nöjda.

Vi erbjuder en mycket väl genomtänkt mäklartjänst där vi noga kartlägger behoven för att uppnå bästa tänkbara slutpris. Stort fokus läggs på presentationen av din bostad, allt för att denna ska sticka ut och visas på bästa möjliga vis. Hos oss ingår bla styling och 3D-visning. Vi kan även erbjuda exklusiva filmer, drönarvy med 360 graders vinkel och copywriter.

Vi vet vad som säljer och hur vi på bästa sätt ska skräddarsy en tjänst efter just din bostad. Vi på Notar Jönköping försöker se varje affär som om det vore vår egna. Vilka beslut och strategier hade vi själva valt om vi stod i centrum och skulle sälja bostaden. Att också inkludera våra kunder i hela försäljningsprocessen är något vi lägger stor vikt vid. Oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant ska du känna dig väl omhändertagen och fullt informerad.

I största möjliga mån försöker vi erbjuda digitala lösningar, just för att kunna värna om miljön och klimatet. Vi erbjuder därför digitala prospekt. Detta är något vi är extra stolta över!

Ring, mejla eller besök oss mäklare i Jönköping så berättar vi mer eller varför inte boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte med någon av oss.
Varmt välkommen!

Hälsningar
Michael, Felicia, Robert, Gunnar, Alice, Johan och Mari

Behöver du en mäklare i Jönköping?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Jönköping
Brunnsgatan 2, 553 17, Jönköping

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Jönköping

Michael Nygren
Kontorschef, Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Felicia Nygren
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Mari Lillbäck
Mäklarassistent
Nils Nygren
Assistent / Blivande mäklare
Robert Shlimon
Blivande mäklare