Din mäklare i Skarpnäck


Varmt välkomna till vår bobutik Skarpnäck!
Här har vi ett mäklarteam bestående av tre duktiga mäklare och en mäklarassistent. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter och villor i Skarpnäck med omnejd.
Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Skarpnäcks bostadsmarknad och många av oss är själva födda och uppvuxna samt bor här idag.
Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har våra mäklare i Skarpnäck just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver.
Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken.
Vi hjälper även flertalet bostadsrättsföreningar att upplåta hyresrätter till bostadsrätter mot öppna marknaden.

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Skarpnäcks Allé 72 vid tunnelbanan eller kontakta oss på 08-400 201 88 eller skarpnack@notar.se.
Ni kan även ringa direkt till någon av våra duktiga mäklare för att boka ett hembesök med kostnadsfri värdering så berättar vi mer om vad Skarpnäcks bästa mäklare kan erbjuda vid just er försäljning.

Med Vänliga Hälsningar,

Per, Robin, Johanna och Evelina

Behöver du en mäklare i Skarpnäck?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Skarpnäck
Skarpnäcks Allé 72, 128 66, Sköndal

Öppettider

Mån-Fre 9-17
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Skarpnäck

Robin Ström
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar