Mäklare Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna

Din mäklare i Farsta och Sköndal

Är du ute efter en mäklare i södra Stockholm? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till området. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad också.

Fastighetsmäklare i Farsta och Sköndal sedan 2012

Vi mäklare i Farsta och Sköndal besitter över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 6 medarbetare varav 4 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar främst bostadsrätter och fastigheter i Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund, Länna, Hökarängen, Farsta Strand, Fagersjö, Stortorp samt Pungpinan.

Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak. Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Farsta

Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar.

Sköndal

Här bor du på fantastiskt läge i grönskande och lummiga Sköndal med sin mysiga småstadskänsla. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Trångsund

Trångsund är en lugn och trevlig ort belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur med många fina bad och promenadstråk.

Skogås

Skogås är ett populärt och barnvänligt område där du bor lugnt med många natursköna områden runt husknuten samtidigt som närhet till stan kvarstår.

Länna

Länna är ett lummigt och populärt område med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. I området har det byggts hundratals nya bostäder senaste åren.

Kontakta våra mäklare i Farsta & Sköndal

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Vi hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar.

Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process. Utöver detta så värnar vi också om den lokala företagsverksamheten i Sköndal samt lokal ungdomsidrott. Vi är därför aktiva medlemmar i Sköndals företagsförening samt STOLTA sponsorer till Sköndals IK och GT Söder.

Med vänliga hälsningar Per, Robin, Simon, Andreas, Rajib och Hedda.

Behöver du en mäklare i Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna
Sköndalsvägen 81, 128 66, Sköndal

Vår personal & fastighetsmäklare i Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna

Per Knaust
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Rajib Alam
Mäklarassistent
Andreas Stensåsen
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Hedda Ehne
Mäklarassistent
Bostäder i Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna