Mäklare Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Är du ute efter en mäklare i Järfälla? Våra fastighetsmäklare i Järfälla har en lång erfarenhet och relation till Järfälla. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Järfälla också!

Fastighetsmäklare i Järfälla sedan 2005

Järfälla är ett mycket attraktivt område. Vi som jobbar på Notar Järfälla vet precis varför du skulle vilja bo här. Många av de som arbetar här har inte bara många års erfarenhet utan har vuxit upp i närområdet och är därför experter på området. Järfälla växer ständigt och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Kommunikationsmöjligheterna växer också. Nu finns redan alternativ som bussar, pendeltåg och snart finns även tunnelbanan som planeras vara klar år 2026 vilket kommer göra det ännu enklare att ta sig.

Området växer och det gör även Notar Järfälla, vi är idag 6 fastighetsmäklare och 1 mäklarassistent. Målet för oss är att du som kund blir så nöjd som möjligt och självklart att kunna sälja till högsta möjliga slutpris. Järfälla är ett stort område och det finns alltså mycket bostäder att se och välja mellan, det kan vara svårt att veta vad som passar en själv bäst och det är därför du ska välja oss på Notar Järfälla för från oss kan du garantera att du får svar på alla frågor och den hjälp du behöver.

Köpa och sälja bostad i Järfälla

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Vi på Notar Järfälla vet hur vi ska lyckas sälja just din bostad till rekordpris. Våra mäklare i Järfälla har god erfarenhet och ett mycket stort driv som är svårt att hitta någon annan stans. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar vid just din försäljning. Allt börjar med att du bjuder hem en av våra grymma mäklare för att värdera din bostad helt kostnadsfritt. Ge oss möjligheten att bevisa för dig att vi är Järfällas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar. Ska du köpa bostad i Järfälla är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Hos oss hittar du din bostad i Järfälla

Våra mäklare kan området till perfektion och ser alltid till att du som kund känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Du är varmt välkommen till våra visningar där vi ger dig svar på alla frågor och hjälper dig hitta rätt bostad som passar just dig.

Våra områden

Vi har mäklare i Järfälla som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

  • Kallhäll
  • Barkarbystaden
  • Jakobsberg
  • Viksjö
  • Skälby

Kontakta våra mäklare i Järfälla

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Järfälla När du ska sälja din bostadsrätt så kontaktar du oss på 08-400 285 00 alternativt att du besöker vårt mäklarkontor på Kalvshällavägen 34 så kommer du uppleva hur en professionell och driven fastighetsmäklare arbetar.

Varmt välkommen till din livs största affär.

Med vänlig hälsning, Notar Järfälla

Behöver du en mäklare i Järfälla?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Järfälla
Kalvshällavägen 32, 177 44, Järfälla

Öppettider

Måndag-Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09:00 - 16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan

Vår personal & fastighetsmäklare i Järfälla

Botan Barzanji
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Mathilda Tengroth
Mäklarassistent / Blivande mäklare
Andreas Soulas
Koordinator / Blivande mäklare
Bostäder i Järfälla