Din mäklare i Årsta!

Välkommen till oss på Notar Mäklare Årsta!

Våren 2012 slog vi upp portarna till vårt ljusa, fina mäklarkontor på Sköntorpsvägen 1.

Vi som jobbar som mäklare på notar i Årsta har många års erfarenhet som fastighetsmäklare. Vi är inte bara experter på området och på bostadsaffärer - vi har nämligen receptet på hur du gör ditt livs bästa affär! Med god lokalkännedom och fenomenal marknadsföring, får din bostad de absolut bästa förutsättningarna för högst möjliga slutpris vid en försäljning. Oavsett om ni ska sälja eller köpa; lägenhet, radhus eller villa, så vill vi hjälpa er!

Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Som mäklare i Årsta så håller vi oss uppdaterade på allting som händer i Årsta och försöker informera våra kunder om vad de ska tänka på både vid försäljning och köp av bostad.

Området Årsta är under ständig utveckling och därför tycker vi som mäklare att det är ett fantastiskt område att vara verksamma i och att självklart bo i. Det bäddar för att vi ska kunna hjälpa dig från A-Ö när det kommer till din bostadsaffär

Bor ni i Årsta och går i säljtankar? Tveka inte att komma in på en kopp kaffe i vår bobutik på Sköntorpsvägen 1 eller kontakta oss för ett hembesök så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Med vänliga hälsningar

Maria, Annika, Jakob och Yashar. Notar Mäklare Årsta

Behöver du en mäklare i Årsta?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Årsta
Sköntorpsvägen 1, 120 38, Årsta

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Årsta

Maria Ragnarsson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar