Din mäklare i Huddinge

Välkommen till Notar och våra mäklare i Huddinge, här finner du i nyrenoverade och fräscha lokaler på Häradsvägen 31, Huddinges absolut bästa mäklare. Vi som arbetar här har gedigen erfarenhet av mäklaryrket och arbetar med en väl genomtänkt produkt och marknadsföring. Detta i kombination med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi på Notar Huddinge de allra bästa förutsättningarna för er försäljning. Ingen annan mäklare kan helt enkelt mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring, vilket leder till högsta möjliga slutpris vid en försäljning.

Vill du ha professionell och engagerad hjälp med försäljning av din bostadsrätt, villa eller radhus är vi på Notar Huddinge rätt mäklare för dig. Ni är varmt välkomna att ringa oss på 08 746 07 00 eller ännu hellre, komma förbi vårt trevliga kontor på Häradsvägen 31 så bokar vi upp ett förutsättningslöst möte som naturligtvis är helt kostnadsfritt. Vi brinner för mäklaryrket och älskar det vi gör, därför tror vi att våra fastighetsmäklare kan hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

Vi på Notar Huddinge säljer både bostadsrätter, villor och radhus i Stuvsta, Segeltorp, Snättringe, Glömsta, Vårby, Kungens Kurva, Segeltorp, Fullersta och Flemingsberg. Vi hjälper även till med allt från kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar till bank samt allmänna frågor om bostadsmarknaden.

Vänliga hälsningar Eddie, Mithat, Siya, Tobias & Emmely.

Behöver du en mäklare i Huddinge?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Huddinge
Häradsvägen 31, 141 43, Huddinge

Öppettider

Mån - Tor 09:00-18:00
Fre 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Huddinge

Eddie Can
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Mithat Bircan
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Emmely Can
Marknadsansvarig & Koordinator
Bostäder i Huddinge