Uppsalas mest rekommenderade mäklarkontor

Vi är det mäklarföretaget som växer snabbast i Uppsala och under 2019 var vi det företaget som hade flest rekommendationer per mäklare enligt hittamäklare.se
Notar Uppsala ska förmedla den bästa mäklartjänsten i Uppsala och Knivsta med omnejd och vi ger allt i varje försäljning. Med det menar vi att vi gör det yttersta i alla lägen så att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda med oss som mäklare att de vill ha oss igen och rekommendera oss till vänner och bekanta. Vi är ett starkt team med driv och hunger för att göra ert livs bästa affär och som kund hos oss kan du känna dig trygg då vi har många års erfarenhet av bostadsmarknaden i Uppsala.

I vårt starka team finner ni flera av Uppsalas bäst säljande och mest rekommenderade mäklare.
Våra tre ledord är: Offensivitet, vilja och respekt. Dessa ord bär vi med oss som mäklare i varje affär för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och resultat.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Uppsalas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.
Visste ni även att vi filmar Din bostad för att kunna få ännu bättre betalt?

Anlita Notar Uppsala för att uppleva hur en kunnig, engagerad och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Dessa är några av de områden vi har specialiserat oss på: Salabacke, Årsta, Gränby, Fålhagen, Höganäs, Centrum, Rosendal och Luthagen.

Du är varmt välkommen att ringa oss Tel
018-430 10 50 så berättar vi hur vi kan hjälpa dig till ditt livs bästa affär!

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Uppsala
Vaksalagatan 28, 753 31, Uppsala

Öppettider

Måndag-Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09.00-17.00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vi som jobbar som mäklare på Notar Uppsala
Erik Hedlund
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Martin Boholm
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Albin Ruhl
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Marika Wager
Mäklarassistent
Rebecca Ekman
Mäklarassistent
Marcus Nordin
Mäklarassistent
Nathalia Hansen
Mötesbokare