Mäklare Hammarby Sjöstad & Johanneshov

Din mäklare i Hammarby Sjöstad & Hammarbyhöjden

Vi arbetar med en unik produkt i ett populärt område där stark lokalkännedom och ständig närvaro präglar vår vardag. Våra mäklare i Hammarby Sjöstad har olika lång erfarenhet och vi uppdateras oss och engagerar oss ständigt gällande vårt upptagningsområde som är Hammarby Sjöstad, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Gullmarsplan och Björkhagen samt Kärrtorp. Varje enskild mäklare har en dedikerad del av denna som vi anser vara Stockholms absolut bästa del. Du kan därmed vara säker på att vi alltid har en specialist som kan ditt område och värdet på din bostad per dags datum. Vi följer inte utvecklingen utan vi leder den.

Din bostadsförsäljning behandlas inte som en i mängden utan vi åtar oss endast de uppdrag vi brinner för och när vi gör det så gör vi det som om det vore vår egen bostad. Vi presenterar din bostad på ett sådant sätt att du själv kommer att vilja köpa din egen bostad. Våra kunder rekommenderar oss ständigt till sina vänner och familj, detta är det mest fantastiska kvitto vi kan få på att vi har hittat ett unikt arbetssätt. Vare sig du ska sälja en liten etta eller om du är en bostadsutvecklare som ska sälja ett stort projekt är du välkommen att vända dig till oss så vi kan bistå med vår expertis.

Våra områden

Våra mäklare i Hammarby Sjöstad är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Björkhagen

I Björkhagen bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Blåsut/Skärmarbrink

I Blåsut bor du strax utanför tullarna i ett riktigt guldläge. Kommunikationerna är mycket bra med bara några minuters promenad till såväl Blåsuts som Skärmarbrinks tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C.

Gullmarsplan/Globen

Vid Gullmarsplan bor du bara ett stenkast från Söders kaféer, barer och restauranger. Du kan även snabbt och enkelt ge dig ut på härliga promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Kommunikationerna är oslagbara med söderorts kommunikationsnav bara någon minut bort. Via Gullmarsplan trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan.

Hammarby Sjöstad

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Hammarbyhöjden

I områdena kring Hammarbyhöjden finns det flera mysiga fik att restauranger värda ett besök. För den friluftsintresserade finns Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga och vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm.

Kärrtorp

I Kärrtorps centrum finns all nödvändig service, här finns matbutiker som Coop Konsum och Ica Nära, apotek, servicebutiker, restauranger och kaféer. Dessutom ligger Dalens vårdcentral enbart en kort bilresa bort.  I närområdet finns flera förskolor, exempelvis Fyrbåken, Ankaret och Långe Erik, och grundskolorna Skarpnäcks skola på Kärrtorpsvägen samt Hammarbyskolan norra och södra. I området kring Kärrtorp finns dessutom ett flertal gymnasieskolor med olika inriktningar. För den kulturintresserade finns både Turteatern och populära biograf Reflexen.

Kontakta våra mäklare i Hammarby Sjöstad

Vårt kontor ligger i Hammarby Sjöstad, där vi sitter i en ljus och välkomnande lokal på Hammarby Allé 54. Vi har sålt i de flesta föreningar och är väl inarbetade med ett gediget kundregister i och omkring Sjöstaden och Johanneshov. Vi har som mäklare i Hammarby och Hammarby sjöstad lång erfarenhet om området och ett upparbetat kundregister så att våra fastighetsmäklare bör kunna hjälpa dig att nå högsta möjliga slutpris.

Behöver du en mäklare i Hammarby Sjöstad & Johanneshov?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Hammarby Sjöstad & Johanneshov
Hammarby allé 54, 120 61, Stockholm

Öppettider

Måndag-Torsdag 09.00-18.00
Fredag 09.00-17.00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Hammarby Sjöstad & Johanneshov