Din mäklare på Östermalm, Gärdet & City

Östermalm, Gärdet och City är tre av Stockholms och hela Sveriges mest intressanta samt eftertraktade områden. Därför behöver ni hitta en mäklare som sticker ut ur mängden och som även kan hitta det speciella med just er bostad. Det som gör oss på Notar unika är att vi har de mest engagerade mäklarna, den kraftfullaste marknadsföringen och en bättre lokalkännedom om området. De flesta av våra mäklare bor själva i området och kan alla gator som sina egna. Dessa faktorer gör i sin tur att vi säljer för högre slutpriser och har marknadens största spekulantregister - köparna finns hos oss! Samtliga av oss på Notar Mäklare Gärdet/Östermalm/City har jobbat i området under en väldigt lång tid och har därför lyckats bygga upp ett fantastiskt kontaktnät med allt från banker, jurister, fotografer, stylister, flyttfirmor, hantverkare och städfirmor. Att sälja sin lägenhet är ofta den enskilt största affären man gör i sitt liv vilket gör att vi är extremt måna om att vårda det stora förtroende vi får från er. Detta gör vi bäst genom att ta hand om er försäljning från början till slut med samma inställning som om det vore vår egen. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Vi har en stor och ljus lokal med bra läge på Erik Dahlbergsgatan där vi har välbesökta skyltfönster som visar upp våra kunders bostäder dygnet runt. Vi är marknadsledande i området.

När du ska sälja din bostad ska du kontakta Notar Gärdet/Östermalm/City för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 10 70 eller komma in på vårt kontor.

Vänliga hälsningar
Mathias, Mourad, Sandra, Malin, Emmy, Sara, Sasha, Jonatan och Pontus.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Gärdet/Östermalm/City
Erik Dahlbergsgatan 28, 115 32, Stockholm
Artillerigatan 42, 114 45 Stockholm

Öppettider

Måndag - Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vi som jobbar som mäklare på Notar Gärdet/Östermalm/City
Mathias Dominius
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Cecilia Österberg Adali
Mäklarassistent
Elise Mattsson
Mäklarassistent
Bostäder i Gärdet/Östermalm/City