Mäklare Älvsjö

Din mäklare i Älvsjö och Enskede

Vi som jobbar som mäklare på Notar i Älvsjö/Enskede är en blandning av fastighetsmäklare som har många års erfarenhet och yngre förmågor med en omättlig energi. Vi är inte bara experter på området och på bostadsaffärer - vi har nämligen receptet på hur du gör ditt livs bästa affär! Med god lokalkännedom och fenomenal marknadsföring, får din bostad de absolut bästa förutsättningarna för högst möjliga slutpris vid en försäljning. Oavsett om ni ska sälja eller köpa; lägenhet, radhus eller villa, så vill vi hjälpa er!

Fastighetsmäklare i Älvsjö och Enskede

Vi som arbetar som mäklare i Älvsjö och Enskede vet precis varför du ska välja att bo just här. Vi är mäklare med många års erfarenhet och kan området som vår egen bakficka. Några av oss bor eller är uppvuxna i området och hjärtat slår extra starkt just här. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Efter mer än ett decennium som en av området mest anlitade mäklare har vi spekulanterna och instrumenten! Våra mäklare i Älvsjö/Enskede har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja. Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är området bästa mäklare. Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Hos oss hittar du din bostad i Älvsjö och Enskede

Av lång erfarenhet kommer kunskap och du som letar bostad i området är alltid välkommen in på vårt kontor på Götalandsvägen 223A för en kopp kaffe och prata igenom ditt framtida bostadsköp. Som mäklare i Älvsjö och Enskede så håller vi oss uppdaterade på allting som händer i området och försöker informera våra kunder om vad de ska tänka på både vid försäljning och köp av bostad.

Våra områden

Älvsjö

Enskede

Örby

Örby Slott

Solberga

Högdalen

Hagsätra

Rågsved

Bandhagen

Västberga

Långbro Park

Östberga

Tallkrogen

Stureby

Bagarmossen

Gubbängen

Enskededalen

Svedmyra

Kontakta våra mäklare i Älvsjö eller Enskede

Bor ni i Älvsjö eller Enskede och går i säljtankar? Tveka inte att komma in på en kopp kaffe i vår bobutik på Götalandsvägen 223A eller kontakta oss för ett hembesök så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda! Vi garanterar att vi leder er genom er försäljnings- eller köpprocess på ett tryggt sätt med bästa möjliga utfall.

Behöver du en mäklare i Älvsjö?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Älvsjö
Götalandsvägen 223A, 125 31, Älvsjö

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00-16:30

Övrig tid nås vi på mobilerna.

Vår personal & fastighetsmäklare i Älvsjö

Jakob Nilsson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Andreas Rosenberg
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
David Hugoh
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Adrian Malak
Mäklarassistent
Natalie Magnusson
Blivande mäklare
Bostäder i Älvsjö