Din mäklare i Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra samt Enskede, Enskede Gård, Gamla Enskede, Enskededalen, Fyrvaktarkroken, Tallkrogen, Gubbängen, Stureby, Svedmyra och Bagarmossen.

Vi är fem mäklare och en mäklarassistent som tillsammans har en gedigen erfarenhet av flera hundratals objekt i varierande storlek. Ska man sälja sin villa eller bostadsrätt och söker en erfaren mäklare med flera års erfarenhet så är det bara att ringa. Vår målsättning är och kommer alltid att vara likadan, nöjda och återkommande kunder samt givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris!

Vi som Notars mäklare i Älvsjö har allt som krävs för att sälja just Er bostad till rekordpris. Vi har en mycket stor kunskap om Älvsjö och angränsande områden samt en fenomenal marknadsföring, detta tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta hos någon annan mäklare skapar vi de bästa förutsättningar vid försäljningen av din lägenhet. Ingen annan mäklare kan mäta sig med Notars omfattande och unika marknadsföring. Vårt recept är enkelt och beprövat sen långt tillbaka, vi får flest spekulanter till visningarna vilket i sig gör att vi får högsta möjliga slutpris vid försäljningen av Er bostad. Skulle det bli som så att vi inte lyckas, då betalar ni som säljare ingenting!

Steg nummer ett för att göra Er livs bästa affär är att en av våra duktiga fastighetsmäklare kommer hem till Er och värderar bostaden, så klart helt kostnadsfritt. I samband med detta ger ni oss också möjligheten att bevisa varför just vi ska få förtroendet att sälja er bostad. Är det så att man bara är ute efter en skriftlig värdering för att omförhandla lånen hos banken eller för att få hjälp att upprätta överlåtelseavtal i samband med en försäljning är det bara att kontakta någon av våra mäklare.

När det blir dags för just Er att sälja Er bostadsrätt eller hus ska du kontakta oss på Notar Älvsjö för att uppleva hur en riktigt engagerad och driven mäklare jobbar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-568 487 90 eller besöka oss på Götalandsvägen 223 A.

Områden vi är mest verksamma i för tillfället

 • Älvsjö
 • Örby
 • Örby Slott
 • Solberga
 • Högdalen
 • Hagsätra
 • Rågsved
 • Bandhagen
 • Västberga
 • Långbro Park
 • Östberga

Varma hälsningar, Notar Älvsjö

Behöver du en mäklare i Älvsjö?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Älvsjö
Götalandsvägen 223A, 125 31, Älvsjö

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00-16:30

Övrig tid nås vi på mobilerna.

Vår personal & fastighetsmäklare i Älvsjö

Jakob Nilsson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Andreas Rosenberg
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
David Hugoh
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Adrian Malak
Mäklarassistent
Maja Andersson
Blivande mäklare
Natalie Magnusson
Blivande mäklare
Bostäder i Älvsjö