Damir - ny franchisetagare på Notar Uppsala

Redan efter 4 år har du fått chansen att gå in som franchisetagare på Notar Uppsala - hur känns det?
Det känns fantastiskt att få chansen att kliva in i den rollen. Det visar hur min arbetsgivare har värderat mitt hårda jobb! Jag är superglad.

På vilket sätt kommer din roll att förändras på kontoret?
Först och främst kommer jag behöva jobba hårdare för att visa varför jag har förtjänat den möjligheten men jag kommer även att vara ansvarig för nyanställda mäklare på Uppsalakontoret . Coacha och hjälpa dem att komma i gång.

Vi har många blivande mäklare som följer oss, varför tycker du att man ska välja Notar som arbetsgivare?
Jag kan inte tala för alla Notarkontor men Notar Uppsala ska man välja för att vi är en fantastisk arbetsgivare som erbjuder ett facit till våra mäklare om hur en kan bli duktig och hur man lyckas. Vi har ett flertal etablerade mäklare som varit och är bäst i Sverige och som är duktiga på att lära ut. Vi kan ge de absolut bästa förutsättningar av alla kontor i Uppsala men den som börjar hos oss måste ha viljan!

Vidare har vi en bra provisionsmodell (lön till anställda), bonusar och förmån som att åka på resor. Exempelvis ska vi till Nice och New York i år! Sist men inte minst är vi Uppsalas näst största byrå i antal försäljningar och mest rekommenderade.

Damir Bicharov
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Notar Uppsala
0768 - 54 95 05
damir.bicharov@notar.se