Råsundavägen 162

Renoverad 1:a högst upp i huset!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Väldisponerad och charmig 1:a på populär adress med närhet till det mesta. Stabil och välskött förening med låga avgifter! Missa inte denna!

- Populär adress
- Väldisponerad
- Nära kommunikationer och restauranger
- Stabil brf
- Närhet till grönska
- Tvättstuga i huset
- Stambytt 2001
- Låg månadsavgift
- Bra förvaring

Varmt välkommen till denna trivsamma etta som ligger på Råsundavägen i utmärkt läge mellan Råsunda och Sundbyberg. Bostaden har genomgått en renovering och är i fantastiskt skick. Det stora rummet erbjuder flertalet olika möbleringsalternativ samt plats för förvaring i garderob. Här fås plats med önskvärt möblemang, såsom säng, matbord, etc. Badrummet är helkaklat och stambytt 2001. Eftersom lägenheten är belägen på våning 7 av 7 erbjuds du en fantastisk vy från fönstret

Väldisponerad och charmig 1:a på populär adress med närhet till det mesta. Stabil och välskött förening med låga avgifter! Missa inte denna!

- Populär adress
- Väldisponerad
- Nära kommunikationer och restauranger
- Stabil brf
- Närhet till grönska
- Tvättstuga i huset
- Stambytt 2001
- Låg månadsavgift
- Bra förvaring

Varmt välkommen till denna trivsamma etta som ligger på Råsundavägen i utmärkt läge mellan Råsunda och Sundbyberg. Bostaden har genomgått en renovering och är i fantastiskt skick. Det stora rummet erbjuder flertalet olika möbleringsalternativ samt plats för förvaring i garderob. Här fås plats med önskvärt möblemang, såsom säng, matbord, etc. Badrummet är helkaklat och stambytt 2001. Eftersom lägenheten är belägen på våning 7 av 7 erbjuds du en fantastisk vy från fönstret. Lägenhetens kvadratmetrar är väldisponerade.

Föreningen är stabil och har god ekonomi. Alla de stora renoveringarna är genomförda. Stambyte skedde 2001. Säljaren disponerar vind- och matkällarförråd.

OMRÅDET
Kvarteret runt omkring är lugnt, med närhet till parker. Gamla Råsunda erbjuder ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; Restaurang Sardin, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egen biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Gurvinder Singh, Notar Solna

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 17 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 531 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här