Parternas gränd 63

Gavellägenhet med balkong åt väster!

Till salu Fredslyckan Lund kommun

Unik gavellägenhet med alla rätt! Denna bostad på tredje våningen karaktäriseras av milsvid utsikt från balkongen och en social planlösning. Med vackra vyer och många trivsamma attribut är detta en lägenhet som bör upplevas på plats. Ljus och rymd i harmoni med estetiskt tilltalande ytskikt och välplanerade kvadratmeter präglar bostaden. I hallen finns både ett badrum med dusch och tvättutrustning samt en hel garderobsvägg för förvaring. Entrégolvet är praktiskt täckt med ljusgrå klinker och väggarna är målade i ljusa toner. Fönster åt två väderstreck har sina fördelar. Sovrummet vetter mot norr, vilket gör det svalt och behagligt året runt

Unik gavellägenhet med alla rätt! Denna bostad på tredje våningen karaktäriseras av milsvid utsikt från balkongen och en social planlösning. Med vackra vyer och många trivsamma attribut är detta en lägenhet som bör upplevas på plats. Ljus och rymd i harmoni med estetiskt tilltalande ytskikt och välplanerade kvadratmeter präglar bostaden. I hallen finns både ett badrum med dusch och tvättutrustning samt en hel garderobsvägg för förvaring. Entrégolvet är praktiskt täckt med ljusgrå klinker och väggarna är målade i ljusa toner. Fönster åt två väderstreck har sina fördelar. Sovrummet vetter mot norr, vilket gör det svalt och behagligt året runt. Balkongen, däremot, är placerad i väster, vilket gör att den kan nyttjas under stora delar av dagen och eftermiddagen/kvällen. Från balkongen är solnedgången som allra vackrast och utsikten storslagen med milsvida vyer och sikt över takåsar och trädkronor.

Köket samspelar med vardagsrummet på ett socialt vis utan att allt upplevs vara i samma rum. Här finns plats för större sällskapsmöblemang – både matbord och soffa med tillhörande vardagsrumsmöbler får plats och det finns dessutom utrymme för ytterligare inredning efter tycke och smak.

Fredslyckans geografiska läge innebär närhet till LTH, Ekonomihögskolan, universitetet, sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds centrum. När vädret visar sig från sin sämre sida finns det möjlighet att ta bussen som stannar alldeles i närheten. Härifrån nås buss nr 5 och 4 med täta avgångar och direktbuss till Malmö finns en ynka kilometer bort. Ett stenkast bort ligger Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär (en prisbelönt och välsorterad ICA-butik), vårdcentral, tandläkare, kemtvätt, apotek och restaurang. Även ett bibliotek finns på andra sidan vägen. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både ett par gym och en simhall på bekvämt gångavstånd. Alldeles i närheten ligger även grönskande S:t Hans backar som utgörs av kullar, dalar och stora grönytor. Här finns frisbeegolfbana och motionsslingor och vintertid har grönområdet Lunds bästa pulkabackar! Nedanför backarna ligger S:t Hansgården med sina charmiga djur. Norr om Fredslyckan finns ängar med mysiga promenadstråk och en damm.

En unik bostad med hög trivselfaktor!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 33 229 kr/kvm
Boarea 48 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 816 kr
Visningar

söndag 21 juli kl. 14:00 - 14:20

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 21 juli kl. 14:00 - 14:20

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2023 Brf Käranden 6369
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här