Responsgatan 12

Balkong i västläge - Takhöjd på 2,70m - Nära T-bana

Kommande försäljning Telefonplan - Midsommarkransen Stockholm kommun

Varmt välkomna till Responsgatan 12 med soligt västläge finner du denna välplanerade lägenhet. Rymligt allrum och balkong i direkt västläge som ger sol hela eftermiddagen/kvällen där du kan njuta av härliga sommarkvällar med vacker solnedgång. Lägenheten är helt klart en utav de bättre då den erbjuder flera förvaringsmöjligheter, stilfullt kök från Vedum med en komplett maskinell utrustning som integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, integrerad kyl och frys. Rum med plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med tillval gjorda som marmorgolv och takdusch. Härlig golvvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion, duschväggar och dimbara takspotlights. Lägenheten har också en generös takhöjd om 2,70 meter som ger en lyxig känsla

Varmt välkomna till Responsgatan 12 med soligt västläge finner du denna välplanerade lägenhet. Rymligt allrum och balkong i direkt västläge som ger sol hela eftermiddagen/kvällen där du kan njuta av härliga sommarkvällar med vacker solnedgång. Lägenheten är helt klart en utav de bättre då den erbjuder flera förvaringsmöjligheter, stilfullt kök från Vedum med en komplett maskinell utrustning som integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, integrerad kyl och frys. Rum med plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med tillval gjorda som marmorgolv och takdusch. Härlig golvvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion, duschväggar och dimbara takspotlights. Lägenheten har också en generös takhöjd om 2,70 meter som ger en lyxig känsla. Genomgående tre-stavs ekfanér och industriellt ljusa väggar flyter ihop perfekt. Välkomnande entré med säkerhetsdörr och breda avhängningsytor. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd.

Lägenheten vetter mot föreningens gårdssida och är därmed skyddad mot ljud och buller från Södertäljevägen då man också har isolerat lägenheterna väldigt bra. Här bor man i en förening som äger marken och har 346 lägenheter samt en förhållandevis låg belåningsgrad. Föreningen har två tvättstugor och flera cykelförråd.

Busshållplats nära huset med åtta minuters resa till Älvsjö station och anslutning till pendeltåg. Här finns hållplats för nattbuss om man reser kollektivt under dygnets mörkaste timmar. Här bor du nära Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana. Närliggande Tellusborgsvägen anses i dagsläget som en av Stockholms mest eftertraktade gator utanför city. En minut till ICA Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger mysiga Café Hitom som är värd många återkommande besök.

Endast fem minuter till tunnelbana, Konstfack, service, träningsanläggningar och klättercenter. Här finner du även lokala pärlor i form av Krubb i LM Ericssons gamla vaktkur, A.B. Café och Söderbergs bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne. Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, Pizzabakeren, Lulus sushi, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India, stenugnsbageri Bonne Femme samt Svenska sushiköket. Ett par minuter till Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag.

Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här samlas idag många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan". Vid Telefonplan har mycket planerats samt projekteras och mer är på gång att ske i detta otroligt nyskapande bostadsområde.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 745 000 kr 59 674 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 135 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här