Kattfotsgatan 8

Ljuvligt radhus med två altaner!

BESIKTIGAD

Kommande försäljning Kvillebäcken Göteborg kommun

Här i Kvillebäcken, ett område nära stan och ombäddat av grönska, hittar du ett makalöst fint radhus. Huset är totalrenoverat med smakfulla kulör- och materialval och disponeringen över de två planen är vad vi kallar optimal. På övervåningen, där takhöjden upp till nock skapar rymd, finns de privata delarna av bostaden fördelat över fyra sovrum och ett badrum. Även på entréplanet finns ett badrum och såklart bostadens hjärta, de sociala ytorna. Köket är fantastiskt med sina härliga ytor där ni samlas runt köksön. Genomgående i hemmet så möts bevarade detaljer från 60-talet, när huset byggdes, och de moderna delarna på ett mycket genomtänkt och smakfullt sätt. Den sociala ytan är rejält tilltagen och vardagsrummet, med utgång till den stora insynsskyddade altanen mot husets baksida, rymmer både soffgrupp och matsalsbord

Här i Kvillebäcken, ett område nära stan och ombäddat av grönska, hittar du ett makalöst fint radhus. Huset är totalrenoverat med smakfulla kulör- och materialval och disponeringen över de två planen är vad vi kallar optimal. På övervåningen, där takhöjden upp till nock skapar rymd, finns de privata delarna av bostaden fördelat över fyra sovrum och ett badrum. Även på entréplanet finns ett badrum och såklart bostadens hjärta, de sociala ytorna. Köket är fantastiskt med sina härliga ytor där ni samlas runt köksön. Genomgående i hemmet så möts bevarade detaljer från 60-talet, när huset byggdes, och de moderna delarna på ett mycket genomtänkt och smakfullt sätt. Den sociala ytan är rejält tilltagen och vardagsrummet, med utgång till den stora insynsskyddade altanen mot husets baksida, rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Här finns även braskaminen som värmer på när hösten kommer. Förmiddagssolen lyser på altanen för morgonkaffet och längre ner i trädgården kommer kvällssolen och bäddar in en mysig rosenberså. På framsidan finns ytterligare en mysig altan att spendera lediga dagar på!

Letar du barnvänligt område har du hittat rätt. Trädgården vetter mot kvarterets gemensamma gräsmatta, där barnen leker fritt. Grundskola och flertalet förskolor finns bara ett stenkast från huset. Med promenadavstånd når vi naturområden, trendiga kaféer och restauranger. In till stan tar du dig på bara 10 minuter med buss, spårvagn eller cykel.

Hör av dig till mäklare Elin Edström för mer information redan idag!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 116 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 211 kvm
Mäklare Göteborg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här