Kvarnbacksvägen 129

Trevlig gaveltvåa med balkong i sydväst!

Kommande försäljning Stockholm kommun

Belägen på gaveln av huset hittar vi denna välplanerade 2:a. Lägenheten ligger med ett centralt läge invid Brommaplan och på den sydvästvända balkongen kan du njuta av solen hela dagen. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck. Stilrent och generöst kök med bland annat diskmaskin samt gott om arbetsyta och förvaring. Otroligt ljusinsläpp även i köket tack vare två stora fönster. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i högt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober

Belägen på gaveln av huset hittar vi denna välplanerade 2:a. Lägenheten ligger med ett centralt läge invid Brommaplan och på den sydvästvända balkongen kan du njuta av solen hela dagen. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck. Stilrent och generöst kök med bland annat diskmaskin samt gott om arbetsyta och förvaring. Otroligt ljusinsläpp även i köket tack vare två stora fönster. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i högt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Fräscht helkaklat och stambytt badrum med egen tvättmaskin. Rymlig och välkomnande hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Lägenheten går även att göra om till en 3:a för den som önskar. Missa inte denna!

Brf Riksby är en av Brommas allra största och bästa föreningar med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och låga avgifter. Föreningen består av 318 medlemslägenheter och bildades redan på 1940-talet vilket gör att man kan hålla en betydligt lägre nivå på månadsavgiften än i det stora flertalet av föreningarna i Bromma. Bredband ingår i månadsavgiften. Lågt belånad då lån/kvm ligger på endast 1676kr!

Kort gångavstånd till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, bankkontor, frisör, skomakare m.m. Härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Arlanda och Mälaröarna. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana i närheten av huset.

Varmt välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 381 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energi Kvarnbacksv 100-104, Riksbyv 34
Energideklaration Kvarnbacksvägen 129-131
Stadgar Brf Riksby
Årsredovisning 2022-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här