Eksätravägen 414

Radhuskänsla - Uteplats - Nyproduktion 2019 - Vedum kök - Nära T-bana

Till salu Sätra Stockholm kommun

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2019 med uteplats. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion och dusch. Stilfullt kök med massor av tillval från Vedum med fullmaskinpark med diskmaskin i rostfritt utförande, induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys från Electrolux i rostfritt utförande och inbyggt mikrovågsugn

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2019 med uteplats. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion och dusch. Stilfullt kök med massor av tillval från Vedum med fullmaskinpark med diskmaskin i rostfritt utförande, induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys från Electrolux i rostfritt utförande och inbyggt mikrovågsugn. Stor matplats som rymmer upp till 6 personer.

Här får du ett behagligt boende med hissar, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage och uteparkering för medlemmarna. Föreningen har installerat 10st ladd stolpar för elbil i garaget och februari installeras fler så att alla platser kommer inneha laddstolpe. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv-paket genom Telia samt Ip-telefoni.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 16 minuter. Kör du bil är du snabbt ute på E4:an och resan tar cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum och en underbar grönsaksmarknad etableras när våren närmar sig, hit promenerar du på 20 minuter eller hoppar av T-banan på stationen efter Sätra.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 950 000 kr 36 111 kr/kvm
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 733 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här