Knypplerskevägen 16

Ett hem att trivas i!

Kommande försäljning Bromma - Åkeshov Stockholm kommun

* Visningar planeras i augusti! *

Mitt i grönskande Åkeshov hittar ni den här trivsamma gavellägenheten belägen på andra våningen av tre. Bostaden omges av grönska som fint slår ut på våren, är som grönast på sommaren och skiftar till härliga färger på hösten. Planlösningen är helt optimal där varje kvadratmeter är väl genomtänkt och tillsammans med den generösa takhöjden på ca 2,7 m upplevs lägenheten betydligt större än sina 42 kvm! Vardagsrummet bjuder in till både soffhäng och middagar med vänner. Det finns en stor klädkammare som rymmer det mesta och lite till! Köket är funktionellt inrett med gott om skåp/lådor och all nödvändig utrustning såsom diskmaskin, kyl/frys och spis med ugn. Det finns en praktisk bänkyta med förvaringsmöjligheter under, perfekt för källsortering. För den som önskar en öppnare planlösning är det möjligt att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum. Sovrummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng och garderober alternativt skrivbordshörna

* Visningar planeras i augusti! *

Mitt i grönskande Åkeshov hittar ni den här trivsamma gavellägenheten belägen på andra våningen av tre. Bostaden omges av grönska som fint slår ut på våren, är som grönast på sommaren och skiftar till härliga färger på hösten. Planlösningen är helt optimal där varje kvadratmeter är väl genomtänkt och tillsammans med den generösa takhöjden på ca 2,7 m upplevs lägenheten betydligt större än sina 42 kvm! Vardagsrummet bjuder in till både soffhäng och middagar med vänner. Det finns en stor klädkammare som rymmer det mesta och lite till! Köket är funktionellt inrett med gott om skåp/lådor och all nödvändig utrustning såsom diskmaskin, kyl/frys och spis med ugn. Det finns en praktisk bänkyta med förvaringsmöjligheter under, perfekt för källsortering. För den som önskar en öppnare planlösning är det möjligt att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum. Sovrummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng och garderober alternativt skrivbordshörna. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2008, här finns bl.a. dusch och egen tvättmaskin.

Det finns två källarförråd som enligt säljaren är uppmätt till ca 1,5 kvm samt ca 1 kvm.

Brf Brodösen 5 är en stabil förening som äger marken. Det finns fortfarande 2 hyresrätter kvar, dessa kommer säljas när aktuell hyresgäst flyttar ut vilket blir som en dold tillgång för framtida underhåll och/eller amorteringar. Flera stora renoveringar är genomförda såsom fönsterbyte och dränering 2017 samt stambyte i badrum 2008. Föreningen har en gemensam uteplats samt en lokal som medlemmarna kan boka för egna tillställningar. Det finns även tvättstuga i varje hus samt två cykelförråd.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmsta tunnelbanestation Åkeshov, där också Åkeshovs slott ligger med den mysiga slottsparken. Till Brommaplan tar det knappt 5 minuter att gå och där erbjuds ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, systembolag, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym, vårdcentral m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 15 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Arlanda Airport m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarskogens naturreservat och sjön Judarn med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation. Det finns stigar för både löpning och promenader och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 42 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 937 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar 2015
Energideklaration Knypplerskevägen
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här