Mårdstigen 9

Till salu Bergshamra Solna kommun

Kontakta mäklaren för att boka visningen!

Varmt välkomna till en fin och social bostad med solig balkong mot innergård.

Här bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Lägenheten är mycket fint renoverad med fin finish, originaldetaljer samt ett stambytt badrum. Välplanerad och luftig lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och öppna ytor. Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter, här hittar ni även plats för garderober som rymmer mycket förvaring. Vidare finns ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för varierad möblering så som soffgrupp, tv-bänk och större matbord, härifrån nås balkongen i soligt läge mot gården. Det luftiga köket vetter mot vardagsrummet och här ryms matbord. Här finns full maskinell utrustning med fina luckor som döljer gott om förvaring

Kontakta mäklaren för att boka visningen!

Varmt välkomna till en fin och social bostad med solig balkong mot innergård.

Här bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Lägenheten är mycket fint renoverad med fin finish, originaldetaljer samt ett stambytt badrum. Välplanerad och luftig lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och öppna ytor. Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter, här hittar ni även plats för garderober som rymmer mycket förvaring. Vidare finns ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för varierad möblering så som soffgrupp, tv-bänk och större matbord, härifrån nås balkongen i soligt läge mot gården. Det luftiga köket vetter mot vardagsrummet och här ryms matbord. Här finns full maskinell utrustning med fina luckor som döljer gott om förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat med tvättmaskin, golvvärme, samt gott om förvaring och bänkyta för klädvård. Vidare finns det två rymliga sovrum med plats för garderober. Till lägenheten hör även ett källar- och ett matkällarförråd som erbjuder extra förvaring.

Lägenheten ligger i direkt anslutning till en av föreningens flera gemensamma grönskande gårdar med lekplats och grillplatser. Här placeras flera bord och sittplatser ut av föreningen under sommartid vilka används flitigt av de boende. Till föreningen hör även ett hobbyrum samt en rymlig föreningslokal. Utöver stambytet (2018) har föreningen nyligen genomfört en renovering av alla fönster (2019) samt renovering av tak (2016). I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Mårdstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor i den direkta omgivningen samt öppen förskola och grundskola på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice såsom vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och restauranger. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. 3 minuters gång från lägenheten ligger ett dygnet-runt-öppet gym (Fitness24seven). In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 995 000 kr 52 914 kr/kvm
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 701 kr
Visningar

torsdag 18 juli kl. 17:30 - 18:00

Varmt välkommen!

Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

torsdag 18 juli kl. 17:30 - 18:00

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här