Ankdammsgatan 29

Till salu Skytteholm Solna kommun

Varmt välkommen till en topprenoverad och välplanerad 2:a på lugna Ankdammsgatan!

Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning och platsbyggda garderober. Till vänster från hallen ligger det fräscha helkaklade badrummet med plats för tvättmaskin och elektrisk handdukstork. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng samt har fina inbyggda garderober och här finns även plats för skrivbord/byrå. Köket är fint renoverat med fin finish i stilrena materialvalmed med bland annat kvartskomposit till bänkskiva. Här finns plats för matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats för det större sällskapet. Här finns möjlighet att avgränsa till en sovalkov/kontor om så önskas

Varmt välkommen till en topprenoverad och välplanerad 2:a på lugna Ankdammsgatan!

Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning och platsbyggda garderober. Till vänster från hallen ligger det fräscha helkaklade badrummet med plats för tvättmaskin och elektrisk handdukstork. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng samt har fina inbyggda garderober och här finns även plats för skrivbord/byrå. Köket är fint renoverat med fin finish i stilrena materialvalmed med bland annat kvartskomposit till bänkskiva. Här finns plats för matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats för det större sällskapet. Här finns möjlighet att avgränsa till en sovalkov/kontor om så önskas. Från vardagsrummet når ni den soliga balkongen som vetter mot lugn gata. Lägenheten har genomgående parkettgolv och väggarna har ljus kulör.

På Ankdammsgatan 29 bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av shopping och service på promenadavstånd. Ett stenkast bort ligger Solna C med både tunnelbana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeltåget eller Tvärbanan nås även dessa genom en kort promenad. På promenadavstånd når ni Mälarens fina badklippor.

Brf Ankdammen är en stabil förening och har god ekonomi. Större renoveringar som bland annat stambyte är gjort. Föreningen har en välskött trädgårdsplats bakom huset med gemensam grillplats som får nyttjas av medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra (kö till parkering).

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor eller privatvisning

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 195 000 kr 50 714 kr/kvm
Boarea 63 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 160 kr
Visningar

onsdag 26 juni kl. 18:00 - 18:30

Varmt välkommen!

Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

onsdag 26 juni kl. 18:00 - 18:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ekonomisk plan
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här