Skeppargatan 102, 5tr

Högst upp med kungsbalkong och utsikt över Tessinparken & Kaknästornet!

Kommande försäljning Nedre Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna otroligt fina och ljusa lägenhet med optimal planlösning och stor solig kungsbalkong. Utsikten är fantastisk med vy över Tessinparken och Kaknästornet.

Lägenheten har en praktisk och välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet snygga och platsbyggda garderober. Från hallen nås det renoverade badrummet som är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin samt golvvärme. Allrummet är öppet, ljust och rymligt och här finns plats för all önskvärd möblering. Här finns en smart sovalkov som man på ett snyggt sätt skiljt av från resten av rummet med en vägg med glasfönster. Genom dubbeldörrar nås sedan den stora kungsbalkongen som blir som ett extra rum där man kan njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Här ryms soffgrupp, matbord och växter

Välkommen till denna otroligt fina och ljusa lägenhet med optimal planlösning och stor solig kungsbalkong. Utsikten är fantastisk med vy över Tessinparken och Kaknästornet.

Lägenheten har en praktisk och välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet snygga och platsbyggda garderober. Från hallen nås det renoverade badrummet som är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin samt golvvärme. Allrummet är öppet, ljust och rymligt och här finns plats för all önskvärd möblering. Här finns en smart sovalkov som man på ett snyggt sätt skiljt av från resten av rummet med en vägg med glasfönster. Genom dubbeldörrar nås sedan den stora kungsbalkongen som blir som ett extra rum där man kan njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Här ryms soffgrupp, matbord och växter. Fint kök med stilig bänkskiva av marmor och gott om förvaring. Köket är utrustat med gasspis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys och det finns plats för ett mindre matbord. Till lägenheten disponeras ett vindförråd.

Perfekt läge invid Tessinparken med närhet både till Gärdets samt Djurgårdens gröna ytor. På andra sidan av Valhallavägen ligger Fältöversten med matbutiker, flertalet affärer, restauranger, apotek och systembolag. Gångavstånd till Karlaplans T-bana samt Stadions T-bana och flertalet bussar ut till hela Stockholm. Promenerar du Skeppargatan ned når du på några minuter Östermalmstorg, Strandvägen samt Stureplan.

Brf Mässen äger flera fastigheter i området och föreningen har flera fina innergårdar samt boulebana. Brf Mässen är en av de största bostadsrättsföreningarna i Stockholm och är känd för sin stabilitet samt goda ekonomi. Fastigheterna är q-märkta (snäppet under K-märkning). Området är känt för att vara lugnt, samtidigt som det endast är ett stenkast bort till uteliv och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 37 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 541 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Extra kontaktperson

Kristina Wiig

08-666 10 70 kristina.wiig@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar 2017
Energideklaration Skeppargatan 75-83
Energideklaration, Erik Dahlbergsg. 29
Energideklaration Skepparg. 96-102
Energideklaration Erik Dahlbergsg. 33-35
Energidek. EDG 27 & Strindbergs gatan 37
Karta med tvättstugor & cykelrum mm
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här