Brålunden 10

Totalrenoverad lägenhet med 3 sovrum i ett trevligt villaområde!

Kommande försäljning Bromma - Nockeby Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna renoverade 3,5a(3 st sovrum) om 84 välplanerade kvadratmeter i mysiga Brålunden. Här bor ni i ett lugnt, tryggt och naturnära område mitt i Brommas villaidyll. Lägenheten, som totalrenoverades år 2022, är genomgående med fönster i två väderstreck och bjuder på ljusa golv och snyggt målade väggar. Från hallen möts ni av en trivsam öppen planlösning där ni kan blicka in i både vardagsrum, sovrummen och mot kök. Vardagsrummet rymmer större soffgrupp, soffbord och övrig vardagsrumsmöblering. I vardagsrummet ligger ett stilrent fiskbensparkettgolv i original. Här finns även stora härliga fönster med utsikt mot de fina villorna

Varmt välkomna till denna renoverade 3,5a(3 st sovrum) om 84 välplanerade kvadratmeter i mysiga Brålunden. Här bor ni i ett lugnt, tryggt och naturnära område mitt i Brommas villaidyll. Lägenheten, som totalrenoverades år 2022, är genomgående med fönster i två väderstreck och bjuder på ljusa golv och snyggt målade väggar. Från hallen möts ni av en trivsam öppen planlösning där ni kan blicka in i både vardagsrum, sovrummen och mot kök. Vardagsrummet rymmer större soffgrupp, soffbord och övrig vardagsrumsmöblering. I vardagsrummet ligger ett stilrent fiskbensparkettgolv i original. Här finns även stora härliga fönster med utsikt mot de fina villorna. Det fina renoverade köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, diskho samt diskmaskin. Matplatsen blir en central och väldigt "naturlig" mötespunkt som ger en "sal"-känsla.
Lägenheten har två helkaklade och rymliga badrum med dusch. Det större är badrummet är även utrustat med kombimaskin.

Här bor ni i en förening med god ekonomi och en välskött fastighet med breda trappuppgångar och direkt närhet till mysiga uteplatser med plats för grill och fika. I föreningen finns en tvättstuga, cykelförråd och en gemensam trädgård med grill. Perfekt läge med trevliga omgivningar mitt i Brommas villaidyll och med närhet till Mälarens härliga vatten, där det finns fina promenadstråk samt båt- och badplatser. Brålunden ligger ett stenkast från Nockeby torg där ni har alla bekvämligheter ni kan önska i form av en matbutik (Coop), apotek, bageri, café, pizzeria m.m. Vid Ålstensgatan har ni ytterligare butiker och exempelvis det populära glasscafét Gelato Scarfó som är värt en omväg. Ca 500 meter från lägenheten har ni även matbutiken Garpes som bl.a. är känd för sin mycket välsorterade köttdisk.

På ca 2-3 minuter tar ni er från lägenheten till 12:ans spårvagn som på ca 13 minuter tar er till Alvik. Vid Alviks torg finner ni ytterligare närservice med bl.a. trevliga restauranger, gym, butiker, tvärbanan och t-banans gröna linje. För den som gillar att motionera finns fina motionsslingor både vid Judarnskogen en kort promenad bort samt vid Ålstensskogen.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 6 100 000 kr 72 619 kr/kvm
Boarea 84 kvm
Antal rum 3.5 rum
Avgift
5 540 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2023
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här